Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 08:07

Διαμαρτυρία κατοίκων για τους δρόμους στα Λέικα

Διαμαρτυρία κατοίκων για τους δρόμους στα Λέικα

 

Σαράντα δύο κάτοικοι από τα Λέικα και τα Κατσαρέικα, με υπογραφές τους, διαμαρτύρονται στο Δήμο Καλαμάτας για την τραγική κατάσταση του κεντρικού δρόμου του χωριού αλλά και κάθετων οδών.

Με αίτησή τους καλούν το δήμο σε λογικό χρόνο να επισκευάσει τους δρόμους, γιατί διαφορετικά θα διεκδικήσουν κάθε νόμιμη αποζημίωση για τις σοβαρές ζημιές των αυτοκινήτων τους.

Στη διαμαρτυρία - αίτηση προς το δήμο σημειώνεται χαρακτηριστικά:

“Παρακαλούμε για την άμεση λύση στο καθημερινό μας πρόβλημα, που αφορά τον κεντρικό δρόμο Λεΐκων, από το φαρμακείο έως την εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας. Διότι από σοβαρές παρεμβάσεις που έχουν γίνει εδώ και πολλά χρόνια από τα έργα αποχέτευσης και ύδρευσης, ο κεντρικός δρόμος, καθώς και οι κάθετοι οδοί Περικλέους και Σωκράτους έχουν υποστεί μεγάλες φθορές, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να συντηρήσουμε τα αυτοκίνητά μας από τις σοβαρές βλάβες από την κακή κατάσταση του οδοστρώματος.

Ακόμα, υπάρχουν επιχειρήσεις και ενοικιαζόμενα σπίτια που έχουν υποστεί σοβαρές απώλειες οικονομικές, διότι η κακή κατάσταση του οδοστρώματος αποτρέπει τον κόσμο να έρθει στην περιοχή μας.

Παρακαλούμε, μέσα σε λογικό χρόνο να επισκευαστεί ο δρόμος, γιατί έχουμε μείνει μόνο στις υποσχέσεις της υπηρεσίας σας και ως πολίτες θα διεκδικήσουμε κάθε νόμιμη αποζημίωση”.