Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 19:50

Διαμαρτυρία για τους αγροτικούς δρόμους στο Χανδρινού

Γράφτηκε από την

 

Την έντονη διαμαρτυρία του για την άθλια κατάσταση των αγροτικών δρόμων στο Δήμο Πύλου - Νέστορος εκφράζει ο Αγροτικός Σύλλογος Χανδρινού και Περιφέρειας.

Επισημαίνει ότι ο κίνδυνος ατυχημάτων είναι μεγάλος και καλεί το δήμο να παρέμβει άμεσα για την αποκατάσταση των ζημιών.

Στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος του Χανδρινού σημειώνει: “Σε άθλια κατάσταση βρίσκονται στο σύνολό τους οι αγροτικοί δρόμοι του Δήμου Πύλου - Νέστορος, με αποτέλεσμα η πρόσβαση στις καλλιέργειες να γίνεται με μεγάλη δυσκολία έως και καθόλου. Ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες βροχοπτώσεις έγιναν εμφανείς η προχειρότητα στις ελάχιστες παρεμβάσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια και οι μεγάλες ελλείψεις σε απαραίτητα έργα υποδομής. Τα φαινόμενα ζημιών στα οχήματα πληθαίνουν και ο κίνδυνος ατυχημάτων είναι μεγάλος. Η αγανάκτηση των κατοίκων ξεχειλίζει. Καλούμε το Δήμο Πύλου - Νέστορος να παρέμβει άμεσα στην αποκατάσταση των ζημιών. Ζητάμε την άμεση μελέτη και υλοποίηση αντιπλημμυρικών και αντιδιαβρωτικών έργων, σύγχρονο οδικό δίκτυο!”.