Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 13:07

Ενημέρωση για το “Open Mall Kyparissias”

Γράφτηκε από τον
Ενημέρωση για το “Open Mall Kyparissias”

Ενημερωτική ημερίδα για τα μέλη του πραγματοποίησε η Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας το βράδυ της Πέμπτης, όπου έγινε παρουσίαση της ψηφιακής πλατφόρμας από υποψήφια εταιρεία για συνεργασία με τον σύλλογο, στο πλαίσιο του προγράμματος “Open Mall Kyparissias”.

Η παρουσίαση έγινε στο κέντρο “Εν Πλω” στην παραλία της Κυπαρισσίας από την εταιρεία PublicOTA, η οποία ανέπτυξε το πλαίσιο συνεργασίας που μπορεί να υπάρξει με την δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας για αύξηση της ανταγωνιστικότητας και της προβολής των καταστημάτων, εφόσον επιλεγεί η ίδια μέσα από το πρόγραμμα.

Επισημάνθηκαν οι δυνατότητες που δίνονται πλέον στις επιχειρήσεις στην ψηφιακή εποχή, με στοχευμένες ενέργειες για την προβολή τους, προωθητικές ενέργειες και προσέλκυση καταναλωτών.

Οπως σημειώνεται από τον Εμπορικό Σύλλογο, η απόκτηση της πλατφόρμας προβλέπεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων, καθώς και στην εδραίωση της ανοικτής αγοράς ως ελκυστικού προορισμού για τους καταναλωτές, μέσω του εμπλουτισμού της εμπειρίας του πολίτη με στοιχεία που συνηθίζει να βρίσκει σε κλειστού τύπου εμπορικά κέντρα.

Επίσης δίνεται η δυνατότητα, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας, η πόλη να είναι ενεργή 365 μέρες το χρόνο και όλες τις ώρες, με δραστηριότητες και

εκδηλώσεις συνολικού ενδιαφέροντος για τους δημότες και τους επισκέπτες,

όπου και αν βρίσκονται στο κόσμο, εντός ή εκτός πόλης, εντός ή εκτός Ελλάδας.

Καλωσόρισμα απηύθυνε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρης Τερζής, ενώ στο τέλος της παρουσίασης αρκετά μέλη είχαν την ευκαιρία να απευθύνουν τις ερωτήσεις τους και να λύσουν τις απορίες τους.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER