Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 22:59

Διαγωνισμός για τον ωραιότερο στολισμό βιτρίνας στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από την

 

Διαγωνισμό για τον ωραιότερο στολισμό βιτρίνας διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος».

Το θέμα του είναι «Στολίζω την ωραιότερη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα της Κυπαρισσίας» που αφορά το σύνολο των καταστημάτων και επιχειρήσεων της πόλης και σκοπός του η γενικότερη προβολή της πόλης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου: “Στο πλαίσιο του διαγωνισμού καλούνται οι επαγγελματίες των καταστημάτων της Κυπαρισσίας να στολίσουν τη δική τους χριστουγεννιάτικη βιτρίνα, να αυτοσχεδιάσουν έτσι ώστε να νιώσουν όμορφα, δημιουργώντας γιορτινή ατμόσφαιρα στην πόλη μας, με το δικό τους προσωπικό γούστο. Ειδικότερα, μέσω του διαγωνισμού, επιτυγχάνεται μ’ έναν πρωτότυπο τρόπο, δίχως κόστος, η προβολή της πόλης και των επιχειρήσεων που θα λάβουν μέρος”.

Οσον αφορά την υποβολή συμμετοχής αναφέρει: “Η αίτηση συμμετοχής για το βραβείο μπορεί να γίνει στέλνοντας με μήνυμα (inbox) έως και τρεις καθαρές και φωτεινές φωτογραφίες της βιτρίνας του καταστήματος (ή των βιτρινών ή εσωτερικών χώρων του καταστήματος) μέχρι τα μεσάνυχτα της 31 Δεκεμβρίου 2019, με την ένδειξη «Για το διαγωνισμό: Στολίζω την ωραιότερη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα της Κυπαρισσίας», αναγράφοντας ταυτόχρονα και τα στοιχεία της επιχείρησης. Με την αποστολή τους οι φωτογραφίες θα αναρτώνται στη σελίδα του συλλόγου μας στο Facebook, με ξεχωριστή ανάρτηση για το κάθε συμμετέχον κατάστημα”.

Για την επιλογή, τα κριτήρια και την αξιολόγηση από την επιτροπή τονίζει: “Μέσω του διαγωνισμού θα βραβευτούν οι 3 καλύτερα στολισμένες χριστουγεννιάτικες βιτρίνες καταστημάτων της πόλης, στις οποίες θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες – βραβεία. Η αξιολόγηση θα βασίζεται αυστηρώς στις φωτογραφίες. Η αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί από το επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Σ. Κυπαρισσίας διά ψηφοφορίας (100 πόντοι ανά μέλος). Τα κριτήρια αξιολόγησης που θα ληφθούν υπόψη θα είναι: Γενική εντύπωση. Πρωτοτυπία, δημιουργικότητα. Απόδοση της ιδέας των Χριστουγέννων. Πρόκληση ενδιαφέροντος διερχομένων και μαγνητισμός βλέμματος. Μέγιστο δυνατό σύνολο βαθμολογίας για κάθε βιτρίνα: 700 βαθμοί. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις αρχές Ιανουαρίου”.