Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 17:10

Κάλεσμα του Συλλόγου των Απανταχού Χαρακοπιαδιτών

 

 

Η προσωρινή διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου των Απανταχού Χαρακοπιαδιτών και Φίλων καλεί όλους τους Χαρακοπιαδίτες και φίλους όλων των ηλικιών, μόνιμους κατοίκους και αποδήμους, “να συνδράμουν με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμούν” τον σύλλογο. Απευθύνεται κυρίως “στη νέα γενιά του χωριού, να πλαισιώσει το σύλλογο, όχι απλά ως μέλη, αλλά να θέσει υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς το παρόν και το μέλλον σάς ανήκει”.

Ευελπιστεί “ο καταιγισμός των ιδεών, ο ενθουσιασμός, η εθελοντική προσφορά για το όλο εγχείρημα, αλλά κυρίως η επικοινωνία να μεταλλάξουν την καθημερινότητα των κατοίκων και ο πολιτιστικός σύλλογος να αποβεί πυλώνας δημιουργίας και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους”.

Για τη δημιουργία του συλλόγου εξηγεί ότι “συμμετέχουν με αυτόν τον τρόπο ενεργά σε δράσεις που καλύπτουν το έλλειμμα της δημοκρατίας, δίνοντας τη δυνατότητα στους κατοίκους να παράγουν, να διασώζουν και να προβάλλουν πολιτισμό στον τόπο τους, αξιοποιώντας τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τα ψυχικά αποθέματα των κατοίκων τους. Μέσα από αυτό το γενικό κλίμα δημιουργείται και ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Χαρακοπιού, με πρωταρχικό στόχο τη δημιουργία ανθρωπιστικού και πολιτιστικού πνεύματος μεταξύ των συγχωριανών μας, για τη διάσωση της υλικής και άυλης πολιτιστικής μας κληρονομιάς”.

Το κάλεσμα υπογράφουν τα μέλη της προσωρινής διοίκησης Βασιλογιαννακοπούλου Μαρία, Καραμπέτσου Πηνελόπη, Πανταζόπουλος Αναστάσιος, Παντελάκη Μάρθα, Σπάλα Παναγιώτα.