Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 08:49

Επελέγησαν 6 αθλητές για τη μεταφορά της Ολυμπιακής Φλόγας στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

Εξι Μεσσήνιοι αθλητές επελέγησαν για να συμμετέχουν στην τελετή έλευσης της Ολυμπιακής Φλόγας στην Καλαμάτα. Η διανυκτέρευση της Φλόγας στην πόλη θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου και η αναχώρηση θα γίνει την επομένη.

Οι αθλητές που επελέγησαν είναι οι: Παναγιώτης Βεργινάδης (ιστιοπλοΐα, 1η θέση ευρωπαϊκό Lightning), Γιώργος Λαζαρίδης (τένις με αμαξίδιο, 2η θέση παγκόσμιο), Διονύσιος Πουλής (4x100 στίβος, 3η πανευρωπαϊκή νίκη με την εθνική ομάδα νέων), Νίκη Αθανασοπούλου (τάε κβον ντο, 5η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών), Μαρία Χάσκου (μπιτς βόλεϊ, 5η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων), Παναγιώτης Λαγοπάτης (κολύμβηση, 3η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ΣΥΣΜ).

Τους αθλητές επέλεξε η επιτροπή επιλογής και οργάνωσης αποτελούμενη από τους Παναγιώτη Βασιλόπουλο (πρόεδρο του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας), Θεόδωρο Πανταζόπουλο (καθηγητή Φυσικής Αγωγής), Δημήτριο Πουλόπουλο (καθηγητής Φυσικής Αγωγής), Γιάννη Καλυβιώτη (καθηγητή Φυσικής Αγωγής) και Αστρη Μαυρέα (καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής).

Η επιτροπή είχε χθες συνάντηση με τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο με αντικείμενο την τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Καλαμάτα.