Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 10:50

Εκοψε πίτα ο Μορφωτικός Σύλλογος Φιλιατρών «Ο Πυρσός»

Γράφτηκε από τον
Εκοψε πίτα ο Μορφωτικός Σύλλογος Φιλιατρών «Ο Πυρσός»

 

Σε γιορταστική ατμόσφαιρα έγινε το Σάββατο που μας πέρασε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών «Ο Πυρσός» που υποδέχτηκε τη νέα χρονιά στην κατάμεστη από φίλους και μέλη του αίθουσα του Φουρναράκειου Πνευματικού Κέντρου.

Στην ομιλία της, η πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Μαίρη Γκότση καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, μικρούς και μεγάλους, που αποδέχτηκαν την πρόσκληση, με τις ευχές της αλλά και τις ευχές των μελών του Δ.Σ. για μια καλή νέα χρονιά, για μια καλύτερη χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία, αγάπη, δημιουργία και ό,τι ο καθένας ξεχωριστά επιθυμεί. Εξέφρασε δε την ικανοποίησή της για την στήριξη που έχει ο σύλλογος στις εκδηλώσεις του και αναφέρθηκε επιγραμματικά στις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο δίμηνο.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε στους παρευρισκόμενους ο αντιδήμαρχος Τριφυλίας Δημήτρης Στριμπάκος.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας, της οποίας το φλουρί αντιστοιχούσε σε συμμετοχή ενός ατόμου σε διήμερη εκδρομή σε Γιάννενα – Μέτσοβο, προσφορά του Γιώργου Νικολόπουλου, ιδιοκτήτη του Christianoupolis Travel.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά τμήματα, των μικρών παιδιών και των ενηλίκων, που καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό που τους παρακολουθούσε. Το ίδιο θερμά χειροκροτήθηκαν οι δάσκαλοι Νικολέττα Καλογεροπούλου και Κωνσταντίνος Βεϊόπουλος. Μετά το τέλος της εκδήλωσης, οι καλεσμένοι απόλαυσαν την πίτα αλλά και τον πλούσιο μπουφέ με τα διάφορα εδέσματα και αναψυκτικά που προσφέρθηκαν από το σύλλογο.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας Παναγιώτης Τσαφαράς, οι αντιδήμαρχοι Τριφυλίας Δημήτρης Στριμπάκος και Νίκος Φρούσος, ο επικεφαλής της παράταξης «Ανοικτοί Ορίζοντες» Παναγιώτης Τσίγγανος και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών Διονύσης Καραβίτης.

 

Κ.Μπ.

 


NEWSLETTER