Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2020 20:40

Εκοψαν πίτα οι διατελέσαντες πρόεδροι κοινοτήτων Μεσσηνίας

Την πίτα τους έκοψαν την περασμένη Παρασκευή 24 Ιανουαρίου οι διατελέσαντες πρόεδροι κοινοτήτων Νομού Μεσσηνίας, στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης που πραγματοποίησαν στην αίθουσα συσκέψεων του Δημαρχείου Μεσσήνης.

Την τελετή ευλόγησε εκπρόσωπος του μητροπολίτη Μεσσηνίας, ενώ μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Αλευράς και οι αντιδήμαρχοι Μεσσήνης Κωνσταντίνος Ρούτσης και Ελένη Τσέλιου. Η τελευταία, ως αντιπρόσωπος του δημάρχου Γιώργου Αθανασόπουλου, στον σύντομο χαιρετισμό της συνεχάρη τους πρώην κοινοτάρχες για την προσφορά τους στην τοπική αυτοδιοίκηση, τη διατήρηση των δεσμών συναδελφικότητας και την ενεργή συμμετοχή τους στα κοινωνικά δρώμενα.

Ο πρόεδρος του Παμμεσσηνιακού Συνδέσμου των Διατελεσάντων Προέδρων Κοινοτήτων Μεσσηνίας, Κωνσταντίνος Πουλόπουλος, εξέφρασε εκ νέου τις ευχαριστίες του συνδέσμου για την παραχώρηση της αίθουσας και την παρουσία του δημάρχου κατά την έναρξη των εργασιών της γενικής συνέλευσης, απηύθυνε ευχές προς τους επισήμους και τα μέλη και ευχαρίστησε τους επισήμους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Τυχερός της χρονιάς ήταν το μέλος του συνδέσμου Παναγιώτης Καρολεμέας, πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Καστανέας Δυτικής Μάνης, εκλεγείς στις αρχαιρεσίες και μέλος της ελεγκτικής επιτροπής.