Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2020 17:53

Ανοιχτό σεμινάριο με το συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Γράφτηκε από την
Ανοιχτό σεμινάριο με το συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

 

Ανοιχτό σεμινάριο με θεατρικά στοιχεία με τον συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη θα διοργανώσουν σήμερα στις 7 μ.μ. οι Εκδόσεις “Διόπτρα” και το βιβλιοπωλείo “Βιβλιόπολις” στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Νικηταρά 3Α).

Ο συγγραφέας Νικόλας Σμυρνάκης σε ένα δωρεάν σεμινάριο-workshop βασισμένο στα τρία τελευταία του βιβλία προτρέπει να γράψουμε τη «δική μας ιστορία», να ανακαλύψουμε τον προορισμό μας και να απολαύσουμε την διαδρομή μέχρι εκεί και τέλος να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με τον φόβο. “Στόχος του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι να μεταδοθούν μηνύματα και γνώσεις με τη χρήση εικόνων και μικρών θεατρικών πράξεων ώστε οι θεατές να εξοπλιστούν με γνώσεις αλλά και ταυτόχρονα να διασκεδάσουν” αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Ο Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, δημιουργός της φιλοσοφίας του “Ανθρώπου στο ΝηΣί” (IslandofMan Success Philosophy) και ιδρυτής του IslandofMan Success Coaching Academy. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA (International MBA - ΑΣΟΕΕ). Για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα «Στρατηγική και Καινοτομία» σε ιδιωτικό κολέγιο. Εργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο. Εχει διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και έχει λάβει δύο βραβεία διαδικτύου (eawards). Έχει υπάρξει ομιλητής στο TEDx και με τα σεμινάριά του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχει διδάξει τις αρχές επιτυχίας σε χιλιάδες ανθρώπους. Τον εμπιστεύονται μεγάλοι ιδιωτικοί και δημόσιοι οργανισμοί. Τα βιβλία του “Η Επιτυχία Κρυβόταν στο Κομοδίνο μου” και “Να Ευτυχήσω για να Πετύχω ή να Πετύχω για να Ευτυχήσω;” ήταν υποψήφια για τα βραβεία αναγνωστών το 2017 και το 2019 αντίστοιχα. Όραμά του είναι να βοηθήσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρουν τον σκοπό τους και μέσα από δοκιμασμένες στρατηγικές να οδηγηθούν στην καθολική αλλαγή και ανάπτυξη σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.


NEWSLETTER