Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 12:50

Το «Παπαδοπούλειον» επισκέφτηκε οργανισμός φροντίδας ηλικιωμένων της Αυστραλίας

Γράφτηκε από την
Το «Παπαδοπούλειον» επισκέφτηκε οργανισμός φροντίδας ηλικιωμένων της Αυστραλίας

 

Το «Παπαδοπούλειον» επισκέφτηκε τη Δευτέρα ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Φροντίδας Ηλικιωμένων «Βασιλειάδα» (St. Basils) της Αυστραλίας, πατήρ Νικόλαος Σταυρόπουλος, και η υπεύθυνη Διεθνών Συνεργασιών του Οργανισμού Βασιλική Γουρνάκη.

Η «Βασιλειάδα» είναι Οργανισμός Φροντίδας Ηλικιωμένων της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, δυναμικότητας 700 κρεβατιών, «το πιο πολύτιμο ίδρυμα κοινωνικής προσφοράς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας» σύμφωνα με τον αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας Μακάριο.

Αφού ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του «Παπαδοπουλείου», ενημερώθηκαν για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της μονάδας και συνομίλησαν με τους ενοίκους.

Το «Παπαδοπούλειον» έχοντας ως πυξίδα το όραμα του ιδιοκτήτη του Σταύρου Παπαδόπουλου, που ήταν η δημιουργία ενός πρότυπου έργου που θα προσφέρει άριστες υπηρεσίες φιλοξενίας και φροντίδας σε άτομα τρίτης ηλικίας, προχωρά σε συνεργασίες που ενισχύουν την συνεχή προσπάθεια παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Κατά την επίσκεψη αποφασίστηκε η ανταλλαγή τεχνογνωσίας – εμπειριών και συνεργασία σε διάφορα επίπεδα, που θα συμβάλουν στην προσπάθεια παροχής ποιοτικών υπηρεσιών προς τους ενοίκους και των δύο πλευρών.

 

 

 


NEWSLETTER