Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 17:44

Ευχαριστούν Λεβεντάκη οι γονείς του 2ου Δημοτικού Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από την

Τις ευχαριστίες του προς το δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κυπαρισσίας για τις παρεμβάσεις που έγιναν στο σχολείο τους.

Οπως αναφέρουν, ο δήμαρχος παρά τις αντιξοότητες της πανδημίας ασχολήθηκε προσωπικά με τα προβλήματα παρακάμπτοντας γραφειοκρατίες και κωλυσιεργίες. Επίσης ευχαριστούν τη διεύθυνση του σχολείου αλλά και τους γονείς.

Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά τον δήμαρχο Τριφυλίας κ. Γ. Λεβεντάκη, για την ανταπόκριση αλλά και την ευαισθησία που επέδειξε απέναντι στα αιτήματά μας, που αφορούσαν κτηριακές και άλλες φθορές του σχολείου μας. Παρά τις αντιξοότητες λόγω της πανδημίας, ο κ. Λεβεντάκης ασχολήθηκε προσωπικά με τα προβλήματά μας, παρακάμπτοντας γραφειοκρατίες - κωλυσιεργίες και έχει ήδη προχωρήσει στην αντικατάσταση της εξωτερικής γούρνας στο επάνω προαύλιο με νέα και με πετρόχτιστη επένδυση, αντικατάσταση της εσωτερικής γούρνας στο επάνω κτήριο και χτίσιμο μάντρας περιμετρικά του πλατάνου στο κάτω προαύλιο. Η εικόνα από μόνη της μας γεμίζει χαρά, καθώς ήδη ο χώρος έχει "κερδίσει" πόντους αισθητικής και καλαισθησίας, αν και το πρωταρχικό είναι η πρακτική όψη του ζητήματος, ότι δηλαδή τα παιδιά μας πλέον μπορούν να πίνουν νερό στο σχολείο τους και να μην είναι υποχρεωμένα να κουβαλούν απ’ το σπίτι. Συγχρόνως όμως, το έως τώρα έργο μας, μας μεταφέρει και ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας, αυτό του αποτελέσματος που επιτυγχάνεται μέσω της συλλογικής διεκδίκησης. Επίσης, ευχαριστούμε πολύ τη διεύθυνση του σχολείου, αλλά και όσους εκπαιδευτικούς μας στήριξαν και πίστεψαν μαζί μας, ότι μπορεί και αξίζει να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε το σχολικό περιβάλλον για τα παιδιά μας και κυρίως ευχαριστούμε τον υποδιευθυντή κ. Κώστα Κουμανζέλη που το τελευταίο διάστημα είχαμε την αμέριστη στήριξή του. Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους γονείς που συμμετέχετε και μας στηρίζετε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Ευχόμαστε τα παιδιά μας να επιστρέψουν όσο πιο σύντομα στο σχολείο τους και να αντικρίσουν τις όμορφες αλλαγές».