Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020 13:00

Ναύπλιο: Τρεις γυναίκες είχαν ρημάξει τις πορτοκαλιές - Είχαν κλέψει πάνω από 12 τόνους

Γράφτηκε από την
Ναύπλιο: Τρεις γυναίκες είχαν ρημάξει τις πορτοκαλιές - Είχαν κλέψει πάνω από 12 τόνους

Εκτάσεις με πορτοκάλια σε περιοχές του Ναυπλίου και του 'Αργους είχαν βάλει στο στόχαστρό τους τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν από την Αστυνομία.

Οι γυναίκες μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, είχαν αφαιρέσει τις τελευταίες ημέρες εννέα τόνους πορτοκαλιών, ενώ είχαν αποπειραθεί να κλέψουν άλλους 6,5 τόνους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις γυναίκες (ηλικίας 28, 39 και 57 ετών), συνελήφθησαν χθες στην κοινότητα Παναρίτι του Ναυπλίου, διότι μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από αγρόκτημα ποσότητα πορτοκαλιών, συνολικού βάρους 3,5 τόνων, τα οποία είχαν τοποθετήσει σε 70 σακιά. Όμως, έγιναν αντιληπτές και έπειτα από λίγη ώρα συνελήφθησαν.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, οι τρεις γυναίκες είχαν αφαιρέσει, μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, στις 11 Απριλίου από το ίδιο αγρόκτημα στο Παναρίτι ποσότητα πορτοκαλιών βάρους δύο τόνων.

Επίσης, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, στις 12 Απριλίου αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ένα τόνο και 200 κιλά πορτοκαλιών από αγρόκτημα στην κοινότητα Ανυφί του Ναυπλίου, ενώ στις 15 Απριλίου είχαν αφαιρέσει επτά τόνους πορτοκαλιών από κτήμα στην κοινότητα Μοναστηράκι του 'Αργους.

Ακόμη, στις 18 Απριλίου τα ίδια άτομα, σύμφωνα με την Αστυνομία, προσπάθησαν να αφαιρέσουν περίπου δύο τόνους πορτοκαλιών από αγρόκτημα πάλι στην περιοχή Μοναστηράκι.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, τόσο για τον εντοπισμό των συνεργών των τριών γυναικών, όσο και των παραληπτών της ποσότητας των πορτοκαλιών που εκλάπησαν.


NEWSLETTER