Κυριακή, 03 Μαϊος 2020 08:54

Τριήμερο διακοπών ρεύματος στη Μεσσηνία

Τριήμερο διακοπών ρεύματος στη Μεσσηνία

Τριήμερο διακοπών ρεύματος για συντήρηση του δικτύου προγραμματίζει ο ΔΕΔΔΗΕ τη νέα εβδομάδα σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας. Ειδικότερα την Τρίτη 5 Μαΐου από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι διακοπή ρεύματος θα γίνει στον συνοικισμό Πλεύνας στην Αγία Τριάδα Καλαμάτας και από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στην Κόκλα.


Την Τετάρτη 6 Μαΐου από τις 8 έως τις 10 το πρωί χωρίς ρεύμα θα μείνει το Αμπάζι Μεσσήνης, καθώς επίσης και τα χωριά Μάδαινα, Ανάληψη, Αβραμιού, Λευκοχώρα, Λυκότραφο, Βελίκα, Νεοχώρι Αριστομένη, Στρέφι, Στέρνα, Διόδια, Αετοφωλιά, Αριστομένης, Κουτήφαρη, Πουλίτσι, Πλατανόβρυση, Βούταινα, Παλαιόκαστρο, Φλεσιάδα, οικισμός Ποταμιάς, Μάκραινα, Παλαιά Βρύση, Μάλη, Δάρα, Δροσιά, Πελεκανάδα, Κουρτάκι, Βλάση και Παπαφλέσσα.
Την ίδια ημέρα από τις 10:30 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι διακοπή θα σημειωθεί στον Αγιο Κωνσταντίνο Μπούκας και από τη 1:30 έως τις 3 το μεσημέρι περιμετρικά της πλατείας Πεταλιδίου.
Τέλος την Πέμπτη 7 Μαΐου από τις 8 το πρωί έως τις 3 μεσημέρι διακοπή ηλεκτροδότησης προγραμματίζεται σε Κρεμμύδια, Γλυφάδα, Παπούλια, Πλάτανο και Μυρσινοχώρι.
Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.