Τρίτη, 05 Μαϊος 2020 20:46

Διαδικτυακές συναντήσεις με γονείς από το ΚΕΠΕΠΨΥ

Γράφτηκε από την

Διαδικτυακή συνάντηση με γονείς πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες η επιστημονική ομάδα του ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, στα πλαίσια των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.


Η συνάντηση είχε διάρκεια μίας ώρας και είχε στόχο την προσέγγιση γονέων με παιδιά δημοτικού σχολείου και εφηβείας που είχαν παρακολουθήσει διά ζώσης δράσεις πρόληψης. Συζητήθηκε το πώς βιώνουν οι ίδιοι αλλά και τα παιδιά τους τη συνθήκη της καραντίνας. Σκοπός της συνάντησης ήταν η διερεύνηση των αναγκών τους, ώστε να σχεδιαστεί και να υλοποιηθεί ένα διαδικτυακό σεμινάριο μίας συνάντησης διάρκειας 60-90 λεπτών.
Στα πλαίσια αυτά, η επιστημονική ομάδα του ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας κάνει πρόσκληση ενδιαφέροντος σε γονείς να δηλώσουν συμμετοχή στο εν λόγω σεμινάριο που θα έχει θέμα «Οι τρόποι ενίσχυσης των σχέσεων μέσα στην οικογένεια στις μέρες τού Μένουμε Σπίτι», το οποίο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 13 Μαΐου στις 6:30 μ.μ.
Δήλωση συμμετοχής στο e-mail του Κέντρου Πρόληψης (prolipsimes@gmail.com). Προθεσμία αιτήσεων έως και την Παρασκευή 8 Μαΐου 2020. Τηλέφωνο επικοινωνίας ΚΕΠΕΠΨΥ: 27210 84009.