Κυριακή, 17 Μαϊος 2020 08:37

Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Μεσσηνίας για χαρακτηρισμούς Λεβεντάκη

Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Μεσσηνίας για χαρακτηρισμούς Λεβεντάκη

Να ανακαλέσει τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς προς τους υπαλλήλους του Δήμου Τριφυλίας, που ανέφερε σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό κανάλι της Μεσσηνίας, καλεί το δήμαρχο Γιώργο Λεβεντάκη το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Μεσσηνίας.

Σχετικό αίτημα απέστειλε χθες στο δήμαρχο Τριφυλίας με κοινοποίηση στην ΠΟΕ ΟΤΑ και το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Ν. Μεσσηνίας, στο οποίο το σωματείο αναφέρει:
«Το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μεσσηνίας, το οποίο εκπροσωπεί το σύνολο των δημοτικών υπαλλήλων του Ν. Μεσσηνίας, με αφορμή τις δηλώσεις σας, στις 5-5-2020, σε τηλεοπτικό κανάλι της Μεσσηνίας, και αναφερόμενος στους υπαλλήλους του Δήμου Τριφυλίας (υπαλλήλους των οικονομικών υπηρεσιών ιδιαίτερα όμως των τεχνικών υπηρεσιών) με προσβλητικές εκφράσεις και χαρακτηρισμούς, αποφάσισε να σταθεί αλληλέγγυο στα μέλη του, να σας επιστήσει την προσοχή στα επαναλαμβανόμενα κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς, και να σας γνωρίσει ότι καμία δημοτική υπηρεσία δεν είναι δυνατό να λειτουργήσει δημιουργικά και να αποδώσει παραγωγικά μέσα σε κλίμα εκφοβισμού και απαξίωσης.
Σας καλούμε να ανακαλέσετε όλους τους ανωτέρω χαρακτηρισμούς και σας δηλώνουμε ότι το σωματείο μας είναι στη διάθεση σας, προκειμένου όλοι μαζί σε πνεύμα συνεργασίας και διαλόγου να αποκαταστήσουμε το κλίμα εμπιστοσύνης των υπαλλήλων του Δήμου Τριφυλίας με τη δημοτική αρχή».