Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 14:38

Νέα ταινία μικρού μήκους της Καλαματιανής Εύης Μίνου (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Νέα ταινία μικρού μήκους της Καλαματιανής Εύης Μίνου (βίντεο)

 Τη νέα της μικρού μήκους ταινία ολοκλήρωσε πριν από λίγο καιρό η Καλαματιανή φοιτήτρια Εύη Μίνου με τίτλο “Asterion Market”, η οποία ζει στη Θεσσαλονίκη.

Το “Asterion Market” είναι μια ταινία εμπνευσμένη από τον μύθο του Μινώταυρου. Ενα κυνηγητό με το άγνωστο, που θυμίζει μια ατελείωτη κρίση πανικού, σε ένα σούπερ μάρκετ -λαβύρινθο. Μία σουρεαλιστική ταινία για την ζωή, τον θάνατο, την ψυχική υγεία, το queer, την ενηλικίωση και την αποδοχή. Η ταινία έχει γυριστεί στην Θεσσαλονίκη πριν απο 2 σχεδόν χρόνια. Οι δυσκολίες στην εκτέλεση και στην ολοκλήρωση της ήταν αμέτρητες, παρόλα αυτά, 2 χρόνια μετά, η ταινία είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο.

Μέχρι στιγμής έχει προβληθεί στο “International Shorts and Independent Film Festival” και στο “Films from the South”. Εχει προβληθεί ακόμη στο διαδικτυακό φεστιβάλ ''Lift-Off Sessions'' των Pinewood Studios, στο οποίο είχε κανείς την ευκαιρία να απολαύσει indie ταινίες απ' όλο τον κόσμο, μέσω vimeo on demand. Η Εύη Μίνου σπουδάζει στη Σχολή Καλών Τεχνών - Τμήμα Κινηματογράφου και στα μαθητικά της χρόνια ήταν μέλος της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας.

Δείτε την ταινία:

Το fb page της ταινίας: https://www.facebook.com/asterionmarket και το Ιmdb page: https://www.imdb.com/title/tt12854322.


NEWSLETTER