Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 10:19

Μεσσηνία: Mνημόσυνο στη μνήμη του Γιώργου Μπίζου στο Βασιλίτσι (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την

 

Σαρανταήμερο μνημόσυνο στη μνήμη του αείμνηστου εμβληματικού δικηγόρου Γεωργίου Αντ. Μπίζου, αλλά και των αδελφών του Βασιλικής και Ιωάννη Μπίζου, τέλεσαν στην γενέτειρά τους ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βασιλιτσιωτών «Η Φανερωμένη», η Κοινότητα Βασιλιτσίου και ο Δήμος Πύλου – Νέστορος, την Κυριακή, στο ναό Αγίου Βασιλείου Βασιλιτσίου.

Χαιρετισμό απηύθυναν, αναφερόμενοι στο έργο και την προσφορά του Γεωργίου Αντ. Μπίζου, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βασιλιτσιωτών «Η Φανερωμένη» Παναγιώτης Λυμπέρης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βασιλιτσίου Νικόλαος-Στυλιανός Τομαροπανάγος και ο Βασίλειος Λυμπέρης εκπροσωπώντας την οικογένεια Μπίζου.

Παραβρέθηκαν, ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Βασίλειος Καπέλιος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αναστάσιος Σαρδέλης και Θανάσης Πετράκος, ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Κορώνης Δημήτρης Σιψάς, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Βρεττάκος και ο εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάμπρος Μαρίνης.