Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 12:10

Συγκεντρώνουν υπογραφές για φωτισμό στο Κάστρο Μεθώνης

Γράφτηκε από την
Συγκεντρώνουν υπογραφές για φωτισμό στο Κάστρο Μεθώνης

Περισσότερες υπογραφές για τα αιτήματα του Συλλόγου τους - με κύριο αυτό του φωτισμού - προσπαθούν να συγκεντρώσουν οι Φίλοι του Κάστρου Μεθώνης.

Σύμφωνα με τη σχετική επιστολή τους: “Μπήκαμε στον τελευταίο μήνα του χρόνου με τις γνωστές δυσκολίες της νέας καραντίνας. Σας στέλνουμε το 20ο ενημερωτικό δελτίο του Συλλόγου και ευελπιστούμε ότι θα περάσετε καλύτερα το χρόνο σας διαβάζοντάς το. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συλλογή των υπογραφών για την αποκατάσταση της λειτουργίας του φωτισμού του κάστρου θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του μήνα διότι το απαγορευτικό κυκλοφορίας δυσχεραίνει τη διαδικασία της φυσικής υπογραφής. Στο δελτίο υπάρχει εκτενής αναφορά για το που βρίσκεται το θέμα. Οπως θα διαπιστώσετε δεν έχει γίνει ακόμα κανένα συγκεκριμένο βήμα και ο χρόνος πιέζει. Συνεπώς όσες περισσότερες υπογραφές συγκεντρωθούν τόσο μεγαλύτερη θα είναι η πίεση προς τους αρμόδιους για να πάρουν άμεσες αποφάσεις. Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να στείλετε και ενημερωτικό μήνυμα υποστήριξης στο info@methoni-castle.gr.
Στο δελτίο υπάρχει και δημοσίευμα για τις καταρρεύσεις του κάστρου οι οποίες πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα και συστηματικά πριν είναι πολύ αργά. Για τα μέλη και τους φίλους μας θεωρούμε ότι όλοι υποστηρίζουν το αίτημα της αποκατάστασης του φωτισμού και θα τους συμπεριλάβουμε στον σχετικό κατάλογο. Σε περίπτωση που κάποιο μέλος ή φίλος δεν θα ήθελε να συμπεριληφθεί τον παρακαλούμε να στείλει σχετικό μήνυμα στο  info@methoni-castle.gr”.


NEWSLETTER