Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 15:14

Καλαμάτα: Πρωτοβουλία της Ενωσης Καταναλωτών Ελλάδας για τη στήριξη κοινωνικών ευπαθών ομάδων

Γράφτηκε από την

 

Πρωτοβουλία για τη στήριξη κοινωνικών ευπαθών ομάδων, που δοκιμάζονται από την πανδημία, αναλαμβάνει η Ενωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ, σε συνεργασία με τη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) και τον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9.

Με την πρωτοβουλία αυτή καλεί τις επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στη δράση με τίτλο “Συμμαχία κατά του Covid”, προσφέροντας εκπτώσεις στις τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουν, σε όσους καταναλωτές διαθέτουν: κάρτα ανεργίας, πολυτέκνων, φοιτητική, ΑΜΕΑ και έντυπο αναστολής εργασίας.

Καλούνται οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση, να καταχωρούν την έκπτωση που προσφέρουν στην ιστοσελίδα: https://www.symmaxiakatatoucovid.gr/

Σύμφωνα με την ανακοίνωση “οι οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις της πανδημίας μπορούν να αντιμετωπιστούν μέσα από σχεδιασμό και συλλογική δράση. Μένουμε Ασφαλείς- Μένουμε Αλληλέγγυοι”. Στην ίδια ανακοίνωση της Ενωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ αναφέρεται ότι “η χώρα μας μετά από μια δεκαετή οικονομική κρίση, βρίσκεται αντιμέτωπη με τις δυσκολίες που προκαλεί η πανδημία Covid19, τα αποτελέσματα της οποίας είναι ήδη εμφανή σε χιλιάδες εργαζόμενους - καταναλωτές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Τη στιγμή αυτή, καλούμαστε όλοι να δράσουμε ατομικά και συλλογικά, ώστε να μπορέσουμε να περιορίσουμε τις αρνητικές επιπτώσεις που προκαλεί η πανδημία σε κοινωνία και οικονομία, αλλά και να θέσουμε τις βάσεις για την επόμενη ημέρα”.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Tηλέφωνα: ΕEΚΕ 2108817730 & ΓΣΕΒΕΕ 2103816600.

Web: https://www.symmaxiakatatoucovid.gr/

e-mail: info@eeke.gr & skc@gsevee.gr fb: @symmaxiakatatoucovid

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Την Τοπική Επιτροπή Καλαμάτας της Ενωσης Καταναλωτών Ελλάδας συγκροτούν οι:

Σταύρος Λάμιας πρόεδρος, τηλέφωνο 6944-985426. Αναστάσιος Σπυρόπουλος αντιπρόεδρος, 6944-866011. Γιώργος Κανέλης γενικός γραμματέας, 6947-071052. Παναγιώτης Αγγελάκης ταμίας, 6936-585652. Νικόλαος Δημόπουλος μέλος, 6976-172568.