Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 17:42

Σε καραντίνα ο δήμαρχος Καλαμάτας Θαν. Βασιλόπουλος - Θετική στον κορονοϊό η σύζυγός του Εύη Παπαγεωργίου

Γράφτηκε από την
Σε καραντίνα ο δήμαρχος Καλαμάτας Θαν. Βασιλόπουλος - Θετική στον κορονοϊό η σύζυγός του Εύη Παπαγεωργίου

Σε καραντίνα θα βρίσκεται για τις επόμενες ημέρες ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, καθώς η σύζυγός του Εύη Παπαγεωργίου, διοικήτρια του Νοσοκομείου Σπάρτης διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό.

Το γνωστοποίησε ο ίδιος στο Facebook σημειώνοντας:

"Εργασία στο σπίτι, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Αν και τα τεστ στα οποία υποβλήθηκα ήταν αρνητικά, εν τούτοις από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες θα εργάζομαι στο σπίτι καθώς η σύζυγός μου Εύη, στην πρώτη γραμμή της μάχης, ως Διοικήτρια του ΓΝ Λακωνίας, διαγνώστηκε θετική στην COVID 19".

Εργασία στο σπίτι, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Αν και τα τεστ στα οποία υποβλήθηκα ήταν αρνητικά, εν τούτοις...

Δημοσιεύτηκε από Θανάσης Βασιλόπουλος - Δήμαρχος Καλαμάτας στις Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Και η Εύη Παπαγεωργίου ανέφερε στο Facebook:

"Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, όπως επιβάλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, στο σπίτι! Αισθάνομαι καλά.
Ευχαριστώ όλες και όλους για το ενδιαφέρον σας!  Ο Φορέας μας, το ΓΝ Λακωνίας, παραμένει δυνατά στην πρώτη γραμμή της μάχης. Η πλειοψηφία όσων υγειονομικών νόσησαν ανέπτυξε ήπια συμπτωματολογία και σταδιακά πλέον επανέρχονται στις θέσεις τους υγιείς και έτοιμοι να συνεχίσουν να προσφέρουν"!

Η κ. Παπαγεωργίου, ως διοικήτρια του Νοσοκομείου Σπάρτης, ήταν από τους πρώτους, που εμβολιάστηκαν στις 7 Ιανουαρίου, ημέρα που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στη Λακωνία.


NEWSLETTER