Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 14:31

Πίτα στην Κυπαρισσία έκοψε το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΥΑ Μεσσηνίας

Πίτα στην Κυπαρισσία έκοψε το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΥΑ Μεσσηνίας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΥΑ Μεσσηνίας την Τρίτη το μεσημέρι με τους εργαζόμενους στη ΔΕΥΑ Τριφυλίας. Η εκδήλωση έγινε στον υπαίθριο χώρο έξω από τα γραφεία της επιχείρησης, λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Μαζί με τις ευχές για τη νέα χρονιά, ο πρόεδρος του σωματείου Παναγιώτης Κουφαλάκος έκανε έναν απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε, η οποία «ήταν πλούσια σε αγώνες για μέτρα ατομικής προστασίας, για μόνιμες και σταθερές σχέσεις εργασίας και για τη συμμετοχή του σωματείου στους κοινούς αγώνες της τάξης μας σε ζητήματα υγείας και παιδείας. Η χρονιά που διανύουμε θα είναι δύσκολη με όλους τους νόμους και τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που η κυβέρνηση σε περίοδο πανδημίας και lockdown συνεχίζει να νομοθετεί σχεδιάζοντας τον εργασιακό μεσαίωνα για την εργατική τάξη, για τους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες και τη φτωχή αγροτιά. Τώρα πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και όχι αύριο. Κάτω από τη μάσκα έχουμε φωνή, δεν πρέπει να τους αφήσουμε ήσυχους. Οι αγώνες είναι συνεχείς, δεν αναστέλλονται. Σχεδιάζονται ανάλογα τις συνθήκες της εποχής που ζούμε».
Το φλουρί κέρδισε ο Γιώργος Τσίγγανος, ο οποίος πήρε 50 ευρώ από το σωματείο, ενώ ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος και ο Αντώνης Πετρόπουλος πήραν τρεις ημέρες άδεια ο καθένας από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Τριφυλίας Χαράλαμπο Αυρηλιώνη.