Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 16:47

Ζωγραφικά σχέδια στο Κέντρο Υγείας Πύλου

Γράφτηκε από την
Ζωγραφικά σχέδια στο Κέντρο Υγείας Πύλου


Με τα πανέμορφα ζωγραφικά σχέδια της Τρέισι - Στέλλας Μπρόντχεντ κοσμείται πλέον το Κέντρο Υγείας Πύλου, στο οποίο ξεκίνησαν χθες και οι εμβολιασμοί ενάντια στην πανδημία του κορονοϊού.

Η ζωγράφος, η οποία κατάγεται από την Αγγλία και έχει σπίτι στη Λαχανάδα, είναι καθηγήτρια Εικαστικών. Εκανε πρώτα τα προσχέδια στο σπίτι της και έχοντας στη συνέχεια τη βοήθεια και του συζύγου της Κρις ολοκλήρωσε την εθελοντική της προσφορά.
Αξίζει να αναφερθεί ότι στο χώρο μπήκαν επίσης και ζωγραφιές από τους μαθητές της Δ’ Τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου.
Η πρωτοβουλία ήταν μια ιδέα της υπεύθυνης νοσηλεύτριας του ΚΥ Δώρας Παϊβανά, η οποία θέλησε να δώσει μια νότα αισιοδοξίας και ελπίδας στο χώρο όπου ο κόσμος θα κάνει το πολυπόθητο εμβόλιο.
Η ίδια η ζωγράφος δήλωσε πως αυτό που έκανε δεν ήταν τίποτα “μπροστά στο έργο των υγειονομικών όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας και ειδικά στην περίοδο που ξεκινά τώρα, με τους εμβολιασμούς”. Τρέφει μεγάλη εκτίμηση στο έργο των ανθρώπων της υγείας και με αυτή της την κίνηση θέλησε να τους τιμήσει.
Γ. Σαρ.


NEWSLETTER