Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 22:34

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Τριφυλίας

Γράφτηκε από την
Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Τριφυλίας

 

Διακοπές στην ηλεκτροδότηση, προκειμένου να γίνουν απαραίτητες τεχνικές εργασίες στο δίκτυο, θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα σε αρκετές περιοχές της Τριφυλίας.

Πιο συγκεκριμένα τη Δευτέρα 8 Μαρτίου από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι διακοπή θα γίνει στις περιοχές Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Κορυφασίου, Φυτώρια Κανελλόπουλου, βιολογικός Χώρας, Λαφίνα, Ανάκτορο Νέστορος.

Την Τρίτη 9 του μηνός από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι στους Γαργαλιάνους από το σούπερ μάρκετ Παναγιωτόπουλος έως το σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος. Από τις 10.30 το πρωί μέχρι τη 1.30 το μεσημέρι στην έξοδο Κοπανακίου προς Άγιο Γεώργιο, Ριζοχώρι.

Την Τετάρτη 10 του μηνός από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι στο Μεμί Κυπαρισσίας, πρώτη είσοδος Ραχών από εθνικό δρόμο έως το συνεργείο Κατσίρου εκατέρωθεν. Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι στην είσοδο Γαργαλιάνων από Φιλιατρά έως και βενζινάδικο Σινδώνη, Ελαιουργικός Συνεταιρισμός. Από τις 2 ως τις 3 το μεσημέρι στο Μάτι Γαργαλιάνων, από διασταύρωση Αγίας Σωτήρος έως θερμοκήπια Παπούλια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER