Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 12:07

Συγκέντρωση και πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα απόψε στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Συγκέντρωση και πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα απόψε στην Καλαμάτα

Συγκέντρωση και πορεία τιμής στη μνήμη του Παύλου Φύσσα πραγματοποιεί σήμερα η Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας, στην πλατεία 23ης Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα.

Σε ανακοίνωσή της η Αντιφασιστική Κίνηση σημειώνει:

“Στις 18 Σεπτέμβρη συμπληρώνονται 8 χρόνια από την εν ψυχρώ δολοφονία του αντιφασίστα-εργάτη-μουσικού Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» και κλείνει κοντά ένας χρόνος από την

καταδίκη της φασιστικής-νεοναζιστικής οργάνωσης ως εγκληματικής με την απόφαση του Εφετείου. Οι ηγέτες της οργάνωσης βρίσκονται στη φυλακή μαζί με τον εκτελεστή του Φύσσα.

Τιμάμε την μνήμη του Παύλου Φύσσα, γιορτάζουμε τη νίκη του αντιφασιστικού κινήματος!

Καλούμε τη νεολαία και το λαό της πόλης μας σε συγκέντρωση-πορεία το Σάββατο 18/9/’21 στην πλατεία 23ης Μαρτίου, ώρα 7 μ.μ.

Δεν ξεχνάμε τις αποφυλακίσεις άλλων στελεχών. Δεν ξεχνάμε ότι κάθε είδους παρακλάδια και παραφυάδες της ΧΑ και των ομοίων τους επιδιώκουν να αποκτήσουν και πάλι χώρο στη δημόσια σφαίρα. Δεν ξεχνάμε ότι τα παραπαίδια του δικτάτορα Παπαδόπουλου και του Καρατζαφέρη είναι πλέον στην κυβέρνηση. Δεν ξεχνάμε αυτούς που επιθυμούσαν μια «σοβαρή ΧΑ» στην κυβέρνηση.

Δεν ξεχνάμε τη δολοφονία του Ζακ, που η δίκη της ξεκινά τον επόμενο μήνα. Δεν ξεχνάμε τον φασισμό και τον ρατσισμό με το πρόσωπο της πατριαρχίας που οδηγεί σε αυξημένες γυναικοκτονίες.

Ο αγώνας μας ενάντια στον ρατσισμό και τον φασισμό με οποιαδήποτε μορφή ή μανδύα συνεχίζεται…”.

 

(Φωτογραφία αρχείου)


NEWSLETTER