Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 08:47

Ψηφίζουν σήμερα οι δικηγόροι, οι υποψήφιοι των Συλλόγων Καλαμάτας και Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από την
Ψηφίζουν σήμερα οι δικηγόροι, οι υποψήφιοι των Συλλόγων Καλαμάτας και Κυπαρισσίας

 

Νέο πρόεδρο τον Κώστα Μαργέλη, καθώς είναι ο μοναδικός υποψήφιος, και τα 10 μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας εκλέγουν σήμερα, Κυριακή, οι δικηγόροι της πόλης.

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στη Βιβλιοθήκη του συλλόγου και θα διαρκέσει από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Υποψήφιοι σύμβουλοι κατά αλφαβητική σειρά είναι: Χαράλαμπος Αβραμίδης, Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος, Γεώργιος Αλεξόπουλος, Χρυσόθεμις Αμανατίδη, Μαρία - Αικατερίνη Βεζυρέα, Όλγα Θεοδώρου, Μαρία Κανελλοπούλου, Δημήτριος Καούνης, Κωνσταντίνα Κουτσούλη, Χρήστος Κουτσουρούπας, Αναστασία Λιόκουρα, Αθανάσιος Μακαρούνης, Λάμπρος Μαρίνης, Ανδρέας Μάρκου, Κωνσταντίνος Μουζάκης, Παναγιώτης Μουργής, Σταματίνα Νακοπούλου, Ηλίας Ξυδέας, Ελένη Ορφανού, Χριστόφορος Πανταζόπουλος, Γεώργιος Σκούλικας, Χρήστος Χριστόπουλος.

Η θητεία του νέου Δ.Σ. θα είναι τετραετής (1/1/2022 - 31/12/2025).

Μετά την ανακήρυξη των υποψηφίων ο Κώστας Μαργέλης είχε δηλώσει:

“Ευχαριστώ τους δικηγόρους Καλαμάτας για την εξαιρετική τιμή που μου κάνουν και για το προνόμιο που μου χορηγούν, να είμαι για τρίτη θητεία μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος στις επερχόμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, πρωτόγνωρο γεγονός στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου μας.

Ταυτόχρονα, συναισθάνομαι και τη μεγάλη ευθύνη που έχω, ενόψει της τέταρτης θητείας μου στη θέση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας.

Διαβεβαιώνω τους συναδέλφους δικηγόρους ότι θα προσπαθώ, κάθε μέρα, να τιμώ την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Οτι θα αγωνιστώ μέσα σε πνεύμα συλλογικότητας, αλληλεγγύης και ειλικρινούς αφοσίωσης στο έργο μου, θα στοχεύω αφενός στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων που βασανίζουν τους δικηγόρους και αφετέρου στην ενίσχυση και ανάδειξη του θεσμικού ρόλου του δικηγόρου και του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας στην κοινωνία. Στόχος μου θα είναι η συνεχής βελτίωση του επιπέδου άσκησης του δικηγορικού λειτουργήματος, τόσο εντός των αιθουσών των δικαστηρίων, όσο και στον ευρύτερο τομέα των υπηρεσιών.

Οι επερχόμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας αποτελούν μια νέα πρόκληση: Ολοι μαζί, πρόεδρος, διοικητικοί σύμβουλοι και δικηγόροι, ενωμένοι θα διεκδικήσουμε και θα κερδίσουμε ένα καλύτερο «σήμερα», αλλά και το  ασφαλές  «αύριο» του λειτουργήματός μας, με τους δικηγόρους δυνατούς και την κοινωνία στο πλευρό μας”.

 

Ο Αθαν. Πετρόπουλος μοναδικός υποψήφιος στο Δικηγορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας

Ο Αθανάσιος Πετρόπουλος είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας.

Ο κ. Πετρόπουλος είναι και ο νυν πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, ενώ για τις θέσεις των μελών του συμβουλίου οι υποψήφιοι είναι όσες και οι εκλόγιμες θέσεις και πιο συγκεκριμένα οι: Τίνα Λέφα, Αντώνης Μαρίνης, Χάιδω Παναγιωτοπούλου και Σοφία Σταθοπούλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER