Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 12:00

Με διακοπές ρεύματος ξεκινάει η νέα εβδομάδα στη Μεσσηνία

Με διακοπές ρεύματος ξεκινάει η νέα εβδομάδα στη Μεσσηνία

Με διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές της Μεσσηνίας ανοίγει η νέα εβδομάδα. Σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ, τη Δευτέρα από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι χωρίς ρεύμα θα μείνουν Ακρογιάλι Αβίας, Σάνταβα, Κιτριές και Καλλιανέικα.

Την Τρίτη από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι χωρίς ρεύμα θα μείνουν Βελίκα, Νεοχώρι Αριστομένη, Στρέφι, Χρυσοφόρα, Στέρνα, Αετοφωλιά, Δάρα, Δάφνη, Δροσιά, Πελεκανάδα, Κουρτάκι, Βλάση, Παπαφλέσσα, Αριστομένης, Κουτίφαρη, Πουλίτσι, Πλατανόβρυση, Βούταινα, Μηλιώτη, Μεταξάδα, Φλεσσιάδα, Παλιά Βρύση, Μάκραινα, Μάλη, Νερόμυλος και Ριζόμυλος. Από τις 8 έως τις 9 το πρωί και από τις 2 έως τις 3 το μεσημέρι τα αρδευτικά της Μεσσήνης και η Μπούκα, καθώς επίσης Ανάληψη, Μάδαινα, Αβραμιού, Λύκότραφο, Λευκοχώρα και το Κέντρο Αιμοκάθαρσης “Μεσόγειος”.

Από τις 8 έως τις 8.30 το πρωί και από τις 3 έως τις 4 το μεσημέρι το ρεύμα θα κοπεί σε Πεταλίδι, Πανιπέρι, Καρποφόρα, Αχλαδοχώρι, Καστάνια, Μαθία, Κόκκινου, Γαμβριά, Κακόρεμα, Χράνους, Λυκίσσα, Λογγά, Άγιο Ανδρέα, Αδριανή, Μηλίτσα, Αμπελόκηπους, Βουνάρια και Νέα Κορώνη.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.