Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 17:30

Καλαμάτα: Το κύμα συμπαράστασης στέγασε την οικογένεια με τα 3 παιδάκια (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Το κύμα συμπαράστασης, η ευαισθητοποίηση - κινητοποίηση πολιτών, επωνύμων, του δήμου (της Διεύθυνσης Πρόνοιας) και του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας (ΣΚΕΑΚ) για βοήθεια και στήριξη στην οικογένεια με τα 3 παιδάκια που ζούσε σε άθλιες συνθήκες σε σπίτι στα Γιαννιτσάνικα, έφεραν αποτέλεσμα.

Το σπίτι χάρη στις σπουδαίες προσφορές επαγγελματιών της πόλης, προστατεύτηκε από την υγρασία με εργασίες μόνωσης, βάφτηκε, τοποθετήθηκαν καινούργια παράθυρα και πόρτες αλουμινίου. Και με νέα έπιπλα η οικογένεια απέκτησε αξιοπρεπέστατη κι όμορφη στέγη, αυτή που αρμόζει σε μια οικογένεια με μικρά παιδιά και ανάπηρο πατέρα. Ακόμα, προχώρησαν οι διαδικασίες και ο πατέρας πήρε την αναπηρική σύνταξη που δικαιούται.

Η μητέρα της οικογένειας ευχαριστεί από τα βάθη της καρδιάς της, με όλη της την ψυχή όλους όσοι βοήθησαν σημαντικά, πολίτες, επαγγελματίες, φορείς και αρχές, για να αποκτήσουν αξιοπρεπή στέγη και τα μικρά παιδιά της να μεγαλώσουν στις συνθήκες που πρέπει.

Η συμπαράσταση και η αλληλεγγύη στις εποχές που ζούμε κάνει θαύματα, στηρίζει και αλλάζει τη ζωή συμπολιτών μας που έχουν μεγάλες ανάγκες και μόνοι τους δεν τα καταφέρνουν.

Γ.Σ.