Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 21:30

Κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ στην Κυπαρισσία

Κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ στην Κυπαρισσία

Κλιμάκιο του Νομαρχιακού Τμήματος Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ με το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Μπάμπη Λυμπερά βρέθηκε χθες στην Κυπαρισσία και συναντήθηκε με εργαζόμενους σε διάφορες υπηρεσίες, προκειμένου να ενημερωθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι για το διεκδικητικό πλαίσιο της αυριανής πανελλαδικής απεργίας.

Οι επισκέψεις έγιναν σε ΔΑΟΚ Τριφυλίας, Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και ΕΦΚΑ Κυπαρισσίας.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Δημήτρης Φαββατάς σημείωσε μεταξύ άλλων: «Ενημερωθήκαμε από τους συναδέλφους για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και συζητήσαμε ότι πρέπει να πάρουν πρωτοβουλίες, γιατί πραγματικά εδώ η περιοχή ερημοποιείται, φεύγουν υπηρεσίες και εγκαταλείπεται. Πρέπει και το Νοσοκομείο να παραμείνει σε λειτουργία, αλλά και άλλες υπηρεσίες όπως το ΕΦΚΑ και η ΔΑΟΚ να ενισχυθούν».
Από την πλευρά του το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής ΑΔΕΔΥ Μπάμπης Λυμπεράς επισήμανε: «Επισκεφθήκαμε τη Μεσσηνία για να καλέσουμε τους εργαζόμενους και τους πολίτες του νομού να λάβουν μέρος στη μεγάλη απεργία που θα γίνει την Τετάρτη 6 Απριλίου. Πρέπει να διατρανώσουμε όλοι την αντίθεσή μας σε αυτές τις πολιτικές της λιτότητας, που χτυπάνε το Δημόσιο και τις κοινωνικές δομές. Πρέπει να πούμε όλοι φτάνει, ως εδώ».

Κ.Μπ.