Τετάρτη, 18 Μαϊος 2022 19:30

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Καλαμάτας

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Καλαμάτας προγραμματίζει μεθαύριο Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο ΔΕΔΔΗΕ.

Ειδικότερα, μεθαύριο από τις 8.30 έως τις 11 το πρωί χωρίς ρεύμα θα μείνει η Καλαμάτα στη συμβολή των οδών Φαρών και Αριστοτέλους και στις οδούς περιμετρικά (Πλάτωνος, Κανάρη, Μαιζώνος, Βύρωνος και Κοραή). Από τις 12 έως τις 2.30 το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Ομήρου και Φαρών και στις οδούς περιμετρικά (Ευριπίδου, Σοφοκλέους, Μαιζώνος, Βύρωνος και Πραξιτέλους).

Το Σάββατο από τις 8.30 έως τις 11 το πρωί χωρίς ρεύμα θα μείνει η Καλαμάτα στη συμβολή των οδών Μακεδονίας και Θεμιστοκλέους και στις οδούς περιμετρικά (Ύδρας, Δαμοφώντος, Σπετσών, Χίου, κλ.π.). Από τις 12 έως τις 2.30 το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Καποδιστρίου και στις οδούς περιμετρικά (Ύδρας, Ιερολοχιτών, Σπετσών, κλ.π.).

Την Κυριακή από τις 8.30 έως τις 11 το πρωί χωρίς ρεύμα θα μείνει η Καλαμάτα στη συμβολή των οδών Αθηνών και Γεωργίου Σουρή και στις οδούς περιμετρικά (1η πάροδος Παμίσου, Παμίσου, Σεφέρη κλ.π.). Από τις 12 έως τις 2.30 το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Αθηνών και Μανιακίου και στις οδούς περιμετρικά (Παμίσου, Κλαδά, Μεσολογγίου, Άριος κλ,π.).

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.


NEWSLETTER