Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 18:28

Μεσσηνία: Συγκλονίζει ο θάνατος του Βασίλη Κοζομπόλη

Μεσσηνία: Συγκλονίζει ο θάνατος του Βασίλη Κοζομπόλη

Συγκλονισμένος είναι ο αγροτικός κόσμος της Μεσσηνίας και όχι μόνο, από τον θάνατο του επί χρόνια προέδρου της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας, αλλά και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μικρής Μαντίνειας και Αβίας Βασίλη Κοζομπόλη.

Ο δραστήριος αγρότης και συνεταιριστής έχασε τη ζωή του μετά από δυστύχημα με ανατροπή τρακτέρ και ανάφλεξη κατά τη διάρκεια εργασιών σε ελαιοπερίβολο ιδιοκτησίας του στην οδό Καπετανάκη στη Μικρή Μαντίνεια.

Σύμφωνα με αναφορές από την περιοχή ο Βασίλης Κοζομπόλης είχε μεταβεί στο αγρόκτημα για να ραντίσει τα ελαιόδεντρα για τον δάκο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το τρακτέρ ανετράπη και ανεφλέγη με αποτέλεσμα ο 63χρονος να χάσει τη ζωή του.

Για την ανατροπή του αγροτικού μηχανήματος και το ξέσπασμα της πυρκαγιάς ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας σήμερα γύρω στις 12:30 αρχικά από την πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μικρής Μαντίνειας Μαρία Χρονοπούλου, η οποία μιλώντας στην “Ε” εμφανίστηκε συγκλονισμένη για το τραγικό περιστατικό που έγινε στην περιοχή της.