Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 22:25

Κατέστρεψαν τον εορταστικό φωτισμό στην πλατεία Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Κατέστρεψαν τον εορταστικό φωτισμό στην πλατεία Καλαμάτας

Τον εορταστικό φωτισμό στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας βανδάλισαν άγνωστοι, τις πρώτες πρωινές της Τρίτης, συνεχίζοντας τους βανδαλισμούς σε δημοτικές υποδομές κι εξοπλισμούς της πόλης και ο δήμος αναμένεται να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, ο νέος βανδαλισμός αφορούσε μέρος του εορταστικού φωτισμού που έχει τοποθετηθεί σε δέντρα επί της κεντρικής πλατείας.

Συνεργεία του δήμου θα προβούν σε αποκατάσταση του εορταστικού φωτισμού, ενώ από τον δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο δόθηκε εντολή στη Νομική Υπηρεσία, προκειμένου να κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.
Να υπενθυμίσουμε ότι στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, ο δήμαρχος κατήγγειλε για μια ακόμα φορά τεράστιες δολιοφθορές στον δημοτικό φωτισμό, έκανε λόγο για μεγάλο πρόβλημα κι ενημέρωσε πως ο προϊστάμενος της αρμόδιας υπηρεσίας του δήμου έδωσε κατάθεση στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας.

Επίσης, ενημέρωσε ότι σοβαρές ζημιές δεν γίνονται μόνο στο σχολικό συγκρότημα του πρώην Πολυκλαδικού αλλά και στο Πάρκο Σιδηροδρόμων και ο Δήμος Καλαμάτας προγραμματίζει να βάλει φύλαξη με σεκιούριτι στους δύο χώρους, τις νυχτερινές ώρες, έστω και με έναν φύλακα.

Γ.Σ.


NEWSLETTER