Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 17:15

“Τρέχουν” να προλάβουν της Υπαπαντής

Γράφτηκε από την
“Τρέχουν” να προλάβουν της Υπαπαντής

“Τρέχουν” να ολοκληρώσουν τις εργασίες ανάπλασης της πλατείας της Υπαπαντής, στη δυτική είσοδο του μητροπολιτικού ναού, για τη γιορτή της πολιούχου της Καλαμάτας Παναγίας της Υπαπαντής στις 2 Φεβρουαρίου.

Στον χώρο της πλατείας έχουν τοποθετηθεί φώτα από τον δήμο, καθώς ο φωτισμός της ανάπλασης θα καθυστερήσει.

Ωστόσο, στη νότια πλευρά, στην έξοδο του ναού χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους επισκέπτες - πιστούς, καθώς εκεί έχουν ξηλωθεί οι παλιές πλάκες και έχει μείνει το τσιμέντο - υποδομή με εικόνα εργοταξίου

* Με απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας Ηλία Αξιοτόπουλου, τη μέρα της γιορτής της πολιούχου, απαγορεύεται η στάθμευση και κίνηση παντός είδους οχημάτων και από τις δύο κατευθύνσεις στις οδούς: Υπαπαντής - Σταδίου - πλατεία 23 ης Μαρτίου - Αριστομένους - Παν. Καίσαρη - Φαρών - Φάριος και Μητροπολίτου Μελετίου, λόγω της λιτάνευσης της εικόνας της Υπαπαντής του Χριστού, με εξαίρεση τα οχήματα άμεσης επέμβασης (ΕΛ.ΑΣ - Π.Υ κι ΕΚΑΒ).

Η απόφαση αυτή θα ισχύσει στις 2 Φεβρουαρίου από τις 7 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, όσον αφορά στην απαγόρευση στάθμευσης και από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, όσον αφορά στην απαγόρευση κυκλοφορίας.


NEWSLETTER