Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013 07:48

Η "Λευκή Νύχτα" της Μεσσήνης (φωτογραφίες)

Πλήθος κόσμου από τη Μεσσήνη και τις γύρω περιοχές ανταποκρίθηκε προχθές το βράδυ στο κάλεσμα των επαγγελματιών της Μεσσήνης. Καταναλωτές που ποτέ πριν δεν είχαν ψωνίσει από την αγορά της πόλης πήραν μέρος στη γιορτή, που οργάνωσε στους κεντρικούς πεζόδρομους μια ομάδα νέων εμπόρων του Νησιού. Ντόπιοι και επισκέπτες διασκέδασαν με τη μουσική και τους χορούς, γεύτηκαν τα μεζεδάκια και τα κεράσματα που τους πρόσφεραν οι έμποροι της πόλης και ψώνισαν από τα καταστήματα εκμεταλλευόμενοι τις καλές προσφορές και εκπτώσεις.

Η εκδήλωση πήγε απίστευτα καλά και πολλά μαγαζιά έκλεισαν στη 1 και στις 2 τη νύχτα, καθώς ο κόσμος ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω στο κάλεσμα και κατέφτασε από όλες τις περιοχές γύρω από τη Μεσσήνη, όπως είπε στην "Ε" η ομάδα των εμπνευστών και διοργανωτών της βραδιάς. Τα μαγαζιά της πόλης γέμισαν με καταναλωτές από το Πεταλίδι, την Ανδρούσα, τη Βαλύρα, την Κορώνη, την Καλαμάτα και διάφορες περιοχές κοντά στη Μεσσήνη. Οι περισσότεροι επιχειρηματίες που τα μαγαζιά τους είναι στους κεντρικούς πεζόδρομους είδαν άγνωστο γι' αυτούς κόσμο να εκμεταλλεύεται τις καλές προσφορές και τις εκπτώσεις για να ψωνίσει. Ευχαριστημένοι με την κίνηση και τις αγορές έμειναν και οι καταστηματάρχες γύρω από τους πεζόδρομους. 

"Ο κόσμος ανταποκρίθηκε σε αυτό που θέλαμε και είμαστε ευχαριστημένοι γιατί μας τίμησε με την παρουσία του, που ήταν και το κύριο ζητούμενο για εμάς", ανέφεραν οι διοργανωτές. Πέρα λοιπόν από τα ψώνια που έκανε, ο κόσμος διασκέδασε με την ψυχή του. Τα μικρά παιδιά ευχαριστήθηκαν με τις παραστάσεις, τα παιχνίδια και τις κατασκευές που έκαναν με τους κλόουν, ενώ οι μεγαλύτεροι απόλαυσαν παραδοσιακούς και άλλους χορούς. Η βραδιά έκλεισε με συναυλία και πολλά ψώνια από τους καταναλωτές αφήνοντας ευχαριστημένους τους περισσότερους εμπόρους, που δεν μπορούσαν να κρύψουν το χαμόγελό τους με την επιτυχία της γιορτής. "Βοήθησαν και οι τιμές να ψωνίσει ο κόσμος καθώς όλα τα μαγαζιά κάναμε καλές προσφορές για όλα μας τα είδη", είπαν από την ομάδα, που πλέον ετοιμάζεται για την επόμενη εκδήλωση. "Η πρώτη εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία και για το μέλλον προετοιμάζουμε καινούργια πράγματα. Η επόμενη γιορτή θα είναι πιο δυνατή, έχουμε ιδέες και η ομάδα των πρωτεργατών της προχθεσινής κίνησης συνεχίζουμε ακάθεκτοι", ανέφεραν καταλήγοντας. 

 

Ν.Κ. - Γ.Σ.

Έκθεση εικόνων