Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 10:19

Διαμαρτυρίες για τον κόμβο στο Καλό Νερό

Διαμαρτυρίες για τον κόμβο στο Καλό Νερό

Το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στον κόμβο του Καλού Νερού τόσο με το φωτισμό, όσο και με τη σήμανση, επισημαίνει αναγνώστης της «Ε» που διέρχεται συχνά από το σημείο.

Τονίζοντας μάλιστα πως το μόνο που έχει γίνει είναι να μπει το "Ι love Trifylia". Το θέμα με τον κόμβο του Καλού Νερού είχε αναδειχθεί πριν λίγες ημέρες και από την «Ε».

Στο σχετικό mail που λάβαμε σημειώνεται: «Εδώ και ένα χρόνο περνάω από την διασταύρωση του Καλού Νερού από Πύργο προς Καλαμάτα και το αντίθετο δεν έχω δει κάποια ένδειξη για την διασταύρωση φωτεινό σηματοδότη ή κάποια κολόνα με φως ώστε να φωτίζει την νύχτα να φαίνεται σε όποιον φτάνει σε αυτό το σημείο που είναι ένα από τα κεντρικά σημεία όπου ενώνει Κυπαρισσία Πύργο και Καλαμάτα το μόνο που έχουν κάνει είναι να βάλουν το "I love Τrifylia".

Όταν γίνονται τρακαρίσματα και ακόμα και μπροστά στα μάτια μου αλλά μόνο υλικές ζημιές και πως ακόμα δεν έχουμε θρηνήσει θύματα στην διασταύρωση αυτή. Άγιο πρέπει να έχουμε και πιο πολύ η Περιφέρεια και ο Δήμος όπου 4 χρόνια τώρα δεν έχουν κάνει κάποια ενέργεια σε αυτό το σημείο αλλά σε ένα μήνα που θα θέλουν ψήφους καλά θα είναι. Με τι μούτρα θα θέλουν να ζητήσουν ξανά ψήφους; Λυπάμαι πολύ.

Δηλαδή έχουν λύση όλα τα άλλα προβλήματα του φωτισμού για να φαίνεται η διασταύρωση και τους έμενε να βάλουν αυτό μόνο…».