Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2023 19:10

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Καλαμάτας

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Καλαμάτας προγραμματίζει τις προσεχείς ημέρες ο ΔΕΔΔΗΕ.

Ειδικότερα τη Δευτέρα από τις 8:30 έως 11 το πρωί χωρίς ρεύμα θα μείνει η περιοχή στη συμβολή των οδών Φαρών και Πλάτωνος και στις γύρω οδούς (Κανάρη, Κοραή, Μαιζώνος και Αριστοτέλους). Από τις 12 έως τις 2:30 το μεσημέρι διακοπή ρεύματος προγραμματίζεται στη συμβολή των οδών Πινδάρου και Φιλελλήνων και στις γύρω οδούς (Κανάρη, Σοφοκλέους, Κοραή και Φαρών). Από τις 8 το πρωί έως τις 3:30 το μεσημέρι στην Περδικόβρυση του Δήμου Μεσσήνης.
Την Τρίτη από τις 8 το πρωί έως τη 1:30 το μεσημέρι χωρίς ρεύμα θα μείνει το Φραγκοπήγαδο. Από τις 8 το πρωί έως τη 1 η περιοχή των Αγίων Αναργύρων και οι γύρω δρόμοι (Αγάθωνος, Νικηφόρου Λύτρα, Κώστα Παρθένη, Κόντογλου Φώτη    και 7ο Γυμνάσιο).
Από τις 8:30 έως τις 11:30 το πρωί η περιοχή στη συμβολή των οδών Καίσαρη και Ασκληπιού και οι γύρω δρόμοι (Ζουμπούλη, Γεωργούλη, Φαρών, Ταξιαρχών κ.λπ.). Τέλος από τις 12 έως τις 2:30 το μεσημέρι χωρίς ρεύμα θα μείνει η περιοχή στη συμβολή των οδών Ομήρου και Φαρών και οι γύρω δρόμοι (Ευριπίδου, Κανάρη, Πραξιτέλους και Μαιζώνος).
Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.