Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023 13:20

Στις κινητοποιήσεις για το φορολογικό το Σωματείο Επισκευαστών Αυτοκινήτων Καλαμάτας

Στις κινητοποιήσεις για το φορολογικό το Σωματείο Επισκευαστών Αυτοκινήτων Καλαμάτας

 

Το Σωματείο Επισκευαστών αυτοκινήτων και μηχανημάτων Καλαμάτας συμμετέχει μαζικά στις κινητοποιήσεις που αποφάσισε η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Μεσσηνίας σε έκτακτη γενική συνέλευση ενάντια στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Οπως ενημερώνει οι κινητοποιήσεις αυτές είναι: Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, στις 10 το πρωί, έξω από την Εφορία (ΔΟΥ), ενάντια στις κατασχέσεις. Και την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, έξω από την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και στη συνέχεια στη 1 στην Εφορία (ΔΟΥ) Καλαμάτας.

Το Σωματείο Επισκευαστών απαιτεί: “Να αποσυρθεί εδώ και τώρα το νομοσχέδιο - έκτρωμα της

κυβέρνησης. Αφορολόγητο για όλους τους επαγγελματίες στις 12.000 ευρώ, προσαυξημένο κατά 3.000 για κάθε προστατευόμενο μέλος. Άμεση κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για όλους, χωρίς προϋποθέσεις. Κατάργηση της τραπεζικής προμήθειας στις ψηφιακές συναλλαγές”.

Επισημαίνει πως “είναι ώρα ευθύνης για τον κάθε ένα από εμάς. Αφορά την επιβίωσή μας και το μέλλον των οικογένειών μας! Ανεξάρτητα από τις διαφορές μας είναι ώρα να ενωθούμε όλοι μαζί

ενάντια στο ξεκλήρισμά μας”.

Επίσης, καλεί “κάθε μαζικό φορέα της πόλης να σταθεί αλληλέγγυος στις δίκαιες κινητοποιήσεις και στα δίκαια αιτήματά μας”.