Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 18:52

IONIAN TV: Με μία διαφορετική συνέντευξη Βασιλόπουλου επιστρέφει η "Ωρα Μεσσηνίας" (βίντεο)

Γράφτηκε από την
IONIAN TV: Με μία διαφορετική συνέντευξη Βασιλόπουλου επιστρέφει η "Ωρα Μεσσηνίας" (βίντεο)

Το τηλεοπτικό ραντεβού των απανταχού Μεσσήνιων επιστρέφει ξανά στους δέκτες του IONIAN TV.

Η εκπομπή «Ώρα Μεσσηνίας» που έχει ως σημείο αναφοράς την κοινωνία της Μεσσηνίας, την οικονομία της, τον πολιτισμό της και την πολιτική της. Την αυλαία της πρεμιέρας ανοίγει αύριο Τρίτη στις 9 μ.μ. ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος με μια διαφορετική συνέντευξη.

O δήμαρχος Καλαμάτας αναφέρεται στην καθημερινότητα του ως πατέρας με τέσσερα παιδιά, στη σύζυγό του, η οποία όπως είπε, τον βοηθά στα δύσκολα αλλά και στους συνεργάτες που εμπιστεύεται. Θυμάται τα πρώτα του βήματα στον χώρο της αυτοδιοίκησης αλλά και τα συναισθήματα το βράδυ της Κυριακής των εκλογών.

Η εκπομπή «Ώρα Μεσσηνίας» θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 9 μ.μ. από το IONIAN TV με θέματα που αφορούν την περιοχή, ζωντανές συνδέσεις και πλούσιο ρεπορτάζ. Η μετάδοση θα γίνεται από το IONIAN TV τηλεοπτικά επίγεια μέσω Digea και στην πλατφόρμα της NOVA (θέση 725). Και ταυτόχρονα, μέσα από το YouTube (https://bit.ly/3QL8N8y) και το Facebook (https://bit.ly/3G8pXbi) του IONIAN TV Την παρουσίαση της εκπομπής έχει αναλάβει η δημοσιογράφος του IONIAN TV, Νατάσα Πατρινού.

 


NEWSLETTER