Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013 13:50

Πέθανε ο Αγγ. Καραγκούνης,πρώην πρόεδρος του Ε.Κ. Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον
Πέθανε ο Αγγ. Καραγκούνης,πρώην πρόεδρος του Ε.Κ. Τριφυλίας

Σε ηλικία 62 ετών πέθανε το βράδυ της Δευτέρας ο Αγγελος (Αγγελής) Καραγκούνης από την Κυπαρισσία, που επί σειρά ετών είχε διατελέσει πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Τριφυλίας...

αλλά και του Σωματείου Οικοδόμων Κυπαρισσίας. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, και τελικά έχασε την άνιση μάχη που έδινε για τη ζωή του.
Ο Αγγ. Καραγκούνης ήταν μαθημένος στους αγώνες μέσα από τα εργατικά σωματεία όπου συμμετείχε και τα οποία υπηρέτησε από την θέση του απλού μέλους και του προέδρου, αγωνιζόμενος για το καλύτερο.
Με δήλωσή του ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη - «γιατί ο δήμος στερήθηκε την παρουσία ενός ανθρώπου με πολλαπλή συμμετοχή στα κοινωνικά δρώμενα». Και συνεχίζοντας ανέφερε: «Με τη συνδικαλιστική μου ιδιότητα έχω να καταθέσω τη συμμετοχή και τη σημαντική συνεισφορά που ο εκλιπών -με την ιδιότητα του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Τριφυλίας- είχε στους αγώνες των εργαζομένων για τη βελτίωση του βιοτικού τους επιπέδου και των συνθηκών εργασίας τους».
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στον ναό της Αγίας Τριάδας στην Ανω Πόλη Κυπαρισσίας, στις 2 το μεσημέρι.


NEWSLETTER