Τετάρτη, 22 Μαϊος 2024 19:06

TEE: Πρώτος στην Πελοπόννησο ο Νίκος Νίκας

TEE: Πρώτος στην Πελοπόννησο ο Νίκος Νίκας

 

 

Τις περισσότερες ψήφους από κάθε άλλον υποψήφιο στην Πελοπόννησο έλαβε ο πολιτικός μηχανικός Νίκος Νίκας στις πρόσφατες εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Ο γιος του τέως περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, που ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών που επικράτησε πανελλαδικά, αναδείχθηκε πρώτος λαμβάνοντας 463 ψήφους.

Μιλώντας στην “Ε” με αφορμή την εκλογική του επίδοση, ο Νίκος Νίκας μεταξύ άλλων ανέφερε: “Η αύξηση των ποσοστών της παράταξης τις τελευταίες τρεις διαδοχικές αναμετρήσεις δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς ο τεχνικός κόσμος αναγνώρισε τη σημαντική προσπάθεια που γίνεται στο ΤΕΕ τα τελευταία χρόνια για την αναβάθμιση του ρόλου του μηχανικού και του κλάδου γενικότερα. Σε ό,τι με αφορά, θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου, οι οποίοι εμπιστεύτηκαν την παράταξη και εμένα προσωπικά, δίνοντάς μου την 1η θέση στην Πελοπόννησο ανάμεσα σε ισάξιους υποψηφίους. Η εκπροσώπηση του τεχνικού κόσμου της Πελοποννήσου για τρίτη συνεχόμενη θητεία με γεμίζει με μεγάλη χαρά, αλλά και μεγάλη ευθύνη”.