Πέμπτη, 30 Μαϊος 2024 10:52

Για την 8η Λευκή Νύχτα ετοιμάζεται η Κυπαρισσία

Για την 8η Λευκή Νύχτα ετοιμάζεται η Κυπαρισσία

 

Για την 8η Λευκή Νύχτα που θα γίνει το Σάββατο 22 Ιουνίου ετοιμάζεται η Κυπαρισσία και ο εμπορικός κόσμος.

Ο Εμπορικός Σύλλογος τονίζει χαρακτηριστικά: «Η αγαπημένη μας Λευκή Νύχτα επιστρέφει για 8η συνεχόμενη χρονιά και υπόσχεται να είναι πιο φαντασμαγορική από ποτέ! Το Σάββατο 22 Ιουνίου η πόλη της Κυπαρισσίας μεταμορφώνεται σε ένα πολύχρωμο και ζωντανό πανηγύρι γεμάτο εκπλήξεις και διασκέδαση για όλους. Με μουσική, χορό, παραστάσεις και ποικίλα events σε όλο το κέντρο της πόλης, η Λευκή Νύχτα προσφέρει μοναδικές στιγμές και εμπειρίες που θα μείνουν αξέχαστες. Οι καταστηματάρχες της Κυπαρισσίας σας περιμένουν με πολλές προσφορές και εκπτώσεις, ώστε να συνδυάσετε τη διασκέδαση με τις αγορές σας.

Live συναυλίες, DJ sets, παραδοσιακοί χοροί και πολλά άλλα θα γεμίσουν τη νύχτα με ήχους και ρυθμούς, που θα σας κάνουν να χορέψετε και να διασκεδάσετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παιδικά παιχνίδια και δραστηριότητες, που θα τους κρατήσουν χαρούμενους και απασχολημένους. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα τοπικά εδέσματα και τα street food που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο, προσφέροντας μια γαστρονομική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε. Σημειώστε την ημερομηνία και ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την 8η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας! Μην το χάσετε!».

Απευθυνόμενος προς τους επαγγελματίες της πόλης σημειώνει: «Ενημερώστε μας για μικρά ή μεγαλύτερα events στις γειτονιές ενώνοντας δυνάμεις για τη μεγάλη γιορτή. Αγαπητοί συνάδελφοι, ας κάνουμε την Κυπαρισσία να ξεσηκωθεί! Ας μετατρέψουμε την 8η Λευκή Νύχτα σε μια αξέχαστη γιορτή που θα μας ενώσει όλους. Είναι ευκαιρία μας να δημιουργήσουμε ένα αξέχαστο γεγονός από άκρη σε άκρη της πόλης και να είναι πραγματικά όλη η πόλη μια γιορτή. Ας συνεργαστούμε και ας δώσουμε ζωή σε κάθε γωνιά της Κυπαρισσίας, από το κάστρο και την παλιά πόλη  μέχρι το εμπορικό κέντρο, την πλατεία, το λιμάνι και την παραλία. Ας οργανώσουμε εκδηλώσεις γεμάτες δράση και δημιουργικότητα! Ας συνεργαστούμε τα καταστήματα σε γειτονιές και ας διοργανώσουμε μικρά ή μεγαλύτερα events, δίνοντας έμφαση στη δημιουργικότητα και την ποικιλία. Φέτος, σας καλούμε να πάρετε περισσότερο ρόλο και συμμετοχή σε σχέση με τις προηγούμενες διοργανώσεις, συμμετέχοντας ενεργά. Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να υπάρχει ένας ενιαίος συντονισμός για το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948-046040, 6972-566140, 6947-322767.

Ο Εμπορικός Σύλλογος, ως σύλλογος όλων και φωνή της πόλης, θα μετέχει και θα στηρίξει ενεργά τα κατά τόπους events. Ας δουλέψουμε μαζί για να κάνουμε αυτήν την εκδήλωση αξέχαστη για όλους! Μην ξεχνάτε να διαφημίσετε τα events που θα κανονίσετε για τη μεγάλη γιορτή μέσω των social media, μέσω έντυπων ή άλλων μορφών διαφήμισης, προσελκύοντας ακόμα περισσότερους επισκέπτες και δημιουργώντας ακόμα πιο μεγάλη αίσθηση γιορτής! Περιμένουμε την ενεργή συμμετοχή του συνόλου των καταστημάτων και των επιχειρήσεων της πόλης. Με τη συνεργασία των γειτονιών και τη δυναμική που μπορεί να αποκτήσει, ας μετατρέψουμε την Κυπαρισσία σε μια πραγματική γιορτή».

Τέλος γίνεται κάλεσμα για συμμετοχή με χορηγίες, οι οποίες μπορούν να δηλωθούν στα παραπάνω τηλέφωνα.

 

Κ.Μπ.