Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 12:12

Διημερίδα του ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ στη μνήμη του Νίκου Μάραντου

Διημερίδα του ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ στη μνήμη του Νίκου Μάραντου

 

Διημερίδα αφιερωμένη στον εκλιπόντα πρόεδρό του επί 30 χρόνια Νίκο Μάραντο, πραγματοποιεί ο ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή στο ξενοδοχείο “Ακτή Ταΰγετος” στη Μικρή Μαντίνεια, για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του συνεταιρισμού.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν το διήμερο τους συμμετέχοντες φαρμακοποιούς από τους 4 νομούς της Νότια Πελοποννήσου και τους συμμετέχοντες συνεταιρισμούς Αθήνας, Πειραιά, Αχαΐας Αιτωλοακαρνανίας, είναι η στρατηγική τους για τα επόμενα χρόνια στην φαρμακευτική αγορά που συνεχώς μεταβάλλεται.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, μεταξύ άλλων, σήμερα στις 8.15 το βράδυ, θα παρουσιαστεί βίντεο για τα 30 χρόνια του ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ και θα γίνει εισήγηση από τον πρόεδρο του Δ.Σ. Δημήτρη Παπαβασιλείου. Θα ακολουθήσουν εισήγηση με θέμα “Οι εξελίξεις στην φαρμακευτική αγορά”, συμπεράσματα από το συνέδριο της ΟΣΦΕ 2024, με ομιλητή τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Βασίλη Μπιρλιράκη και τοποθετήσεις των προέδρων Δ.Σ. των συνεταιρισμών.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει εισήγηση με θέμα “Το φαρμακείο του αύριο στην Ελλάδα του σήμερα”, βραβεύσεις, τοποθετήσεις διευθυντών συνεταιρισμών για θέματα συνεργασιών και κοινών ενεργειών με τους όμορους συνεταιρισμούς και ελεύθερο διάλογο με τους φαρμακοποιούς που παρευρίσκονται σχετικά με το μέλλον της αγοράς των φαρμακείων.