Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024 14:32

Ο Παν. Παπαδόπουλος επανεξελέγη πρόεδρος των Ιδιοκτητών Ταξί

Ο Παν. Παπαδόπουλος επανεξελέγη πρόεδρος των Ιδιοκτητών Ταξί

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος επανεξελέγη πρόεδρος στον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Ταξί Καλαμάτας, για 4η συνεχόμενη φορά.

Στη συγκρότηση σε σώμα της νεοεκλεγείσας διοίκησης του Συνδέσμου, προχθές Δευτέρα, στις υπόλοιπες θέσεις ορίστηκαν: Αντιπρόεδρος Σταύρος Πόταρης. Γενικός γραμματέας Γιώργος Δημητρακόπουλος. Ταμίας Θανάσης Φωτόπουλος. Μέλη Βασίλης Γούλας, Διονύσης Μπουσούνης, Γιώργος Πλουμής.
Σε δήλωσή του ο επανεκλεγείς πρόεδρος Π. Παπαδόπουλος ευχαρίστησε “τους συναδέλφους για τη μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές και για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και την επανεκλογή μου για 4η φορά”.
Για τα σοβαρότερα ζητήματα του κλάδου σημείωσε: “Το ενδιαφέρον μας είναι για τις νέες πιάτσες, ιδιαίτερα η δημιουργία μιας ενιαίας στην Αριστομένους μετά την επικείμενη κατάργηση αυτών σε Γεωργούλη και Βαλαωρίτου, λόγω του έργου της αστικής ανάπλασης. Ακόμα, επιδιώκουμε να μπουν στέγαστρα στις πιάτσες. Κεντρικά αγωνιζόμαστε με την ομοσπονδία για την κατάργηση του τεκμαρτού εισοδήματος και τη δίκαιη φορολόγηση. Σημαντικό ζήτημα είναι οι ρυθμίσεις στον ΟΑΕΕ που δεν έχουν γίνει και αρκετοί συνάδελφοι είναι ανασφάλιστοι και δεν έχουν ιατρική περίθαλψη. Σοβαρό ζήτημα είναι και οι ρυθμίσεις στην Εφορεία που πρέπει να γίνουν”.
Κλείνοντας, ο Π. Παπαδόπουλος παρατήρησε ότι “το όραμά μας και το έργο μας για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα των συναδέλφων μας ιδιοκτητών ταξί συνεχίζεται”.
Γ.Σ.