Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2024 08:39

Γαργαλιάνοι: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 19χρονου - Παρών και ο Γ. Μαργαρίτης

Γαργαλιάνοι: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 19χρονου - Παρών και ο Γ. Μαργαρίτης

 

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε την Τετάρτη το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στους Γαργαλιάνους η κηδεία του 19χρονου Γιάννη Μάλλιαρη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με μηχανή τη Δευτέρα τα ξημερώματα έξω από τα Φιλιατρά.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην εξόδιο ακολουθία για να πει το τελευταίο αντίο στον άτυχο Γιάννη, που “έφυγε” τόσο άδικα σε ηλικία μόλις 19 ετών.

Ανάμεσα σε αυτούς που παραβρέθηκαν στην κηδεία ήταν και ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης που την Τετάρτη το βράδυ επρόκειτο να τραγουδήσει στη μουσική βραδιά που θα διοργάνωνε ο Τέλος Αγρας.

Ο λαϊκός τραγουδιστής όχι μόνο συναίνεσε χωρίς δεύτερη σκέψη στην επιθυμία της διοίκησης του Τέλου Αγρα να ακυρωθεί η εκδήλωση, σεβόμενος το πένθος της οικογένειας και ολόκληρης της τριφυλιακής πόλης, αλλά επέστρεψε την προκαταβολή που είχε λάβει από την ομάδα και ζήτησε να μάθει τηλεφωνικώς πότε θα γινόταν η κηδεία του 19χρονου Γιάννη Μάλλιαρη.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης, ένας από τους μεγαλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές που έχει βγάλει η χώρα μας, είχε την ανθρωπιά και την ενσυναίσθηση να παραβρεθεί στην κηδεία του άτυχου 19χρονου στους Γαργαλιάνους και να συλλυπηθεί την οικογένειά του.

Η κίνηση του αυτή προκάλεσε πολλά ευμενή σχόλια, με τους ανθρώπους του Τέλου Αγρα που είχαν την χαρά να τον γνωρίσουν από κοντά, να αναφέρουν πως ο Γιώργος Μαργαρίτης εκτός από μεγάλος τραγουδιστής, απέδειξε πως είναι και σπουδαίος άνθρωπος.

Κ.Ηλ.