Σάββατο, 17 Αυγούστου 2024 10:44

Κυπαρισσία: Είπαν το τελευταίο "αντίο" στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο

Κυπαρισσία: Είπαν το τελευταίο "αντίο" στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο

 

Το τελευταίο αντίο είπαν χθες το απόγευμα συγγενείς και φίλοι στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, πατέρα της Χάιδως Παναγιωτοπούλου (επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας) και πεθερό του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά.

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε από το Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομο στο Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στη Κυπαρισσία και η ταφή έγινε στο κοιμητήριο του Αγίου Δημητρίου.  Εκεί πλήθος κόσμου είπε το ύστατο χαίρε και μεταξύ άλλων οι βουλευτές Μεσσηνίας Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων Άκης Κατρίτσης και Κατερίνα Τσιγκάνου, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Αθανασόπουλος, Νίκος Φρούσος και Φώτης Γριβάκης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Θανάσης Πετρόπουλος και άλλοι.

Με συγκινητικά λόγια τον αποχαιρέτησαν τα παιδιά του Γιώργος και Χάιδω.

Σε συλλυπητήριο μήνυμα του ο δήμαρχος Τριφυλίας Γεώργιος Λεβεντάκης αναφέρει: «Θα ήθελα να εκφράσω, στην επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Τριφυλίας, κ. Χάιδω Παναγιωτοπούλου, τα πιο θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια, για τον θάνατο του πατέρα της, Χρήστου Παναγιωτόπουλου, όπως και σε όλα τα μέλη της οικογένειάς του.

Της εύχομαι δύναμη, κουράγιο και οι όμορφες αναμνήσεις, μαζί με τον χρόνο, να απαλύνουν τον μεγάλο πόνο, που συνοδεύει μια τέτοια απώλεια, όπως είναι αυτή του γονιού. Καλό του ταξίδι! Ο Θεός, να τον αναπαύσει»!

Κ.Μπ.