Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 17:03

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Μεσσηνίας

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Μεσσηνίας

 

Διακοπές ρεύματος για συντήρηση του δικτύου προγραμματίζει τις επόμενες ημέρες σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας ο ΔΕΔΔΗΕ.

Ειδικότερα την Κυριακή από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι χωρίς ρεύμα θα μείνουν Κάτω Καρβέλι, Νέδουσα, Αρτεμίσια, Λαδά, Καρβέλι, Πηγές, Αλαγονία, Μαχαλάς, Τουριστικό, Άγιος Βασίλειος, Κατασκηνώσεις Ταϋγέτου, Ελαιοχώρι, Περιβολάκια, Διάσελλα, Αράχοβα, Μονή Δήμιοβας, Δενδρά, Ριζανά, Κρύα Βρύση, Πηγάδια, Κάτω Βέργα και Αγριώματα.

Τη Δευτέρα από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι χωρίς ρεύμα θα μείνει ο Άγιος Φλώρος. Από τις 8  έως τις 10:30 το πρωί Αρφαρά, Αριοχώρι, Αλώνια, Σταματινού, Βρωμόβρυση, Πλατύ, Άγριλος και Βελανιδία. Από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα τα αρδευτικά της Μπούκας και της Αναληψης, η περιοχή Αγιού Κωνσταντίνου, η Λαζαρίνα και η Παραλία Μπούκας.

Επίσης τη Δευτέρα στην Καλαμάτα από τις 8 έως τις 10:30 το πρωί χωρίς ρεύμα θα μείνει η περιοχή στη συμβολή των οδών Χρήστου Τσούντα και Εθνικού Σταδίου και οι οδοί περιμετρικά Σφακιανακή, Γιάννη Ταβουλαρέα, Ερρίκου Σλίμαν), από ώρα 08:00 έως 10:30.

Τέλος την Τρίτη από τις 8 έως τις 10:30 το πρωί χωρίς ρεύμα θα μείνει ο Πολύλοφος και από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι η Στέρνα.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.