Σάββατο, 04 Απριλίου 2015 12:23

Τα κάλαντα του Λαζάρου στους δρόμους της Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον

Τα κάλαντα του Λαζάρου στους δρόμους της Κυπαρισσίας

Τα κάλαντα του Λαζάρου τραγούδησαν χθες το πρωί στους δρόμους της Κυπαρισσίας μαθητές από τα δημοτικά σχολεία της πόλης, τα οποία επισκέφθηκαν την κεντρική αγορά και τα καταστήματα, ενώ έκαναν και μια στάση στην κεντρική πλατεία.

Τα παιδιά έφεραν το μήνυμα του Πάσχα που πλησιάζει σε λίγες μέρες αλλά και του ερχομού της άνοιξης κρατώντας στα χέρια τους καλάθια με λουλούδια.

Ηταν μια πολύ ευχάριστη νότα για όσους κυκλοφορούσαν χθες στην πόλη και χάρηκαν με την παρουσία των παιδιών και με τα τραγούδια και την χαρά τους. Σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς που πήραν αυτή την πρωτοβουλία.

Οι μαθητές που συμμετείχαν και συναντήσαμε στην πλατεία της πόλης ήταν από την Στ' τάξη του 1ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου, ενώ όπως μάθαμε σε άλλο σημείο της πόλης βρίσκονταν μαθητές και από το 2ο Δημοτικό.

Κ.Μπ.