Τρίτη, 28 Απριλίου 2015 20:24

Διαμαρτυρία για το δρόμο Νέα Κορώνη - Καπλάνι - Φοινικούντα

Διαμαρτυρία για το δρόμο Νέα Κορώνη - Καπλάνι - Φοινικούντα

Σε κακά χάλια εξακολουθεί να βρίσκεται ο δρόμος Νέα Κορώνη - Καπλάνι - Φοινικούντα, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η τουριστική περίοδος.

Αυτό σημειώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Φοινικούντας Ζαχαρίας Σαρδέλης σε ανοιχτή επιστολή προς την αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, διαμαρτυρόμενος για την κατάσταση του δρόμου και την έλλειψη ενεργειών από την Περιφερειακή Ενότητα, παρά την ενημέρωσή της από τις 17 του περασμένου Μαρτίου:

«Κυρία αντιπεριφερειάρχη, στις 17 Μαρτίου, με επιστολή μας, σας είχαμε ζητήσει την επιδιόρθωση του δρόμου Νέα Κορώνη - Καπλάνι - Φοινικούντα διότι είναι αδιάβατος πλέον και χειροτερεύει συνεχώς. Επίσης, σας είχαμε τονίσει ότι πέρα από τα αυτοκίνητά μας, που σε λίγο καιρό θα έχουν γίνει εντελώς ερείπια, οι ελάχιστοι από τους επισκέπτες και τουρίστες, που θα τολμήσουν να οδηγήσουν σ’ αυτόν το δρόμο, θα αλλάξουν γνώμη και θα γυρίσουν πίσω. Επειδή θεωρούμε περιττό να αναφέρουμε τη σπουδαιότητα του τουρισμού για την Φοινικούντα, ιδιαιτέρως στην παρούσα οικονομική κατάσταση της χώρας, σας παρακαλούμε να μεριμνήσετε για την ταχεία αποκατάσταση του εν λόγω δρόμου».