Κυριακή, 10 Μαϊος 2015 11:23

Καλαμάτα: Στην Παιδιατρική φιλοξενείται το μωρό της παράνομης υιοθεσίας

Στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας εξακολουθεί να φιλοξενείται το μωρό από την υπόθεση παράνομης υιοθεσίας που είχαν αποκαλύψει οι Αστυνομικές Αρχές στην Καλαμάτα, στις αρχές Μαρτίου (Δείτε εδώ).

 

Το αγοράκι παραμένει στο νοσοκομείο, γιατί δεν υπάρχει ακόμα κενή θέση σε εξειδικευμένη κλινική στην Αθήνα, όπου φιλοξενούνται και μεγαλώνουν μωρά. Το προσωπικό της κλινικής και του νοσοκομείου έχει αγαπήσει το μωρό και όλοι το φροντίζουν όσο μπορούν.

«Περιμένουμε να πάει στο μαιευτήριο "Μητέρα", που έχει οργανωμένη Παιδιατρική Κλινική, αλλά ακόμα δεν έχει κενές θέσεις. Είναι σε λίστα. Εκεί πάνε βρέφη από όλη την Ελλάδα», παρατήρησε στην "Ε" ο διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Μπέζος. Μας είπε ότι «απευθυνθήκαμε και στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα, αλλά και κει δεν έχει θέσεις».

Πάντως, όπως σημείωσε ο διοικητής και επιβεβαίωσε στέλεχος της Κοινωνικής Υπηρεσίας «το προσωπικό και της κλινικής και του νοσοκομείου δεν θέλει να το διώξουν, όλοι το έχουν αγαπήσει. Τους έχει κερδίσει με τα νάζια του». Τα έξοδα για τη φροντίδα του, για το γάλα και τις πάνες, τα καλύπτει το νοσοκομείο, ενώ ρουχαλάκια φέρνει το προσωπικό που βρίσκει από γνωστά άτομα και εθελοντές στην Καλαμάτα.

 

Γ.Σ.