Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015 13:54

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ. της Μεσσηνιακής Αμφικτιονίας

Συγκροτήθηκε χθες σε Σώμα το νέο Δ.Σ. της Μεσσηνιακής Αμφικτιονίας.

Πρόεδρος: Παναγιώτης Κατσίβελας (δήμαρχος Τριφυλίας). Συμπρόεδρος: Ελένη Αλειφέρη - Καραθανάση (αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας). Α' αντιπρόεδρος: τον πρώτο χρόνο Γιώργος Κωνσταντόπουλος, από το Σαν Φρανσίσκο και το δεύτερο χρόνο Αθανάσιος Σωτηρόπουλος, από το Σικάγο. Β' αντιπρόεδρος: Τζούλη Τσαρίδη, από το Σίδνεϋ. Εκπρόσωπος από την Ευρώπη: Αθανάσιος Ψαρούλης, από τη Στοκχόλμη. Γραμματέας: Παναγιώτης Μπαζίγος.

Ταμίας: Ιωάννης Πράνταλος (υπέβαλε την παραίτησή του, αλλά ομόφωνα απορρίφθηκε).

Αναπληρωματικά μέλη: Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Μαρία Λιακάκη, Παναγιώτης Λούτος, Κώστας Βοργιάς, Ελενα Παπανδρέου, Βάσια Κούκουλα - Μπαλντά, Λίλια Σωτηροπούλου.

Οπως ανακοινώθηκε, στη χθεσινή συνάντηση έγινε παράδοση της προεδρίας της Αμφικτιονίας από την κ. Αλειφέρη στο δήμαρχο Τριφυλίας Π. Κατσίβελα. Η κ. Αλειφέρη ανέφερε την ένθερμη υποστηρικτική της συνέχεια για την ενότητα όλων των Μεσσηνίων και σημείωσε την προσφορά της Αμφικτιονίας και το έργο που έχει προσφέρει στα χρόνια της λειτουργίας της. Ο κ. Κατσίβελας επεσήμανε ότι «προχωράμε χωρίς ιδιοτέλειες, συνθετικά και με σταθερότητα. Δεν είμαστε στατικοί, το καλό έχει εχθρό το καλύτερο. Οι σύλλογοι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Η Αμφικτιονία, όμως, θα κάνει ό,τι πρέπει».