Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2015 18:11

Διαμαρτυρία κατοίκων για κεραία στην Αγαλιανή

Διαμαρτυρία κατοίκων για κεραία στην Αγαλιανή

Ξεσηκώθηκαν χθες το πρωί οι κάτοικοι της Αγαλιανής στην Τριφυλία, για κεραία κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται στο χωριό τους, όταν είδαν τεχνικούς οι οποίοι -σύμφωνα με τους κατοίκους- προχωρούσαν σε πρόσθετες εγκαταστάσεις.

Αυτό μέσα σε λίγη ώρα μαθεύτηκε, χτύπησε μέχρι και η καμπάνα της εκκλησία, και σχεδόν όλοι οι κάτοικοι με τους καλοκαιρινούς επισκέπτες μαζεύτηκαν στην πλατεία του χωριού. Από εκεί κινήθηκαν προς το χώρο όπου είναι οι εγκαταστάσεις της κεραίας -που όπως μας είπαν βρίσκονται ακριβώς δίπλα από την δεξαμενή που υδρεύει το χωριό- ζητώντας να μην γίνει καμία εργασία επέκτασης.

Μάλιστα μια αντιπροσωπεία κατοίκων πήγε στην Αστυνομία προκειμένου να καταθέσει εξώδικο (κάτι που τελικά αναμένεται να γίνει σήμερα όπως μας ανέφεραν), αλλά και στην Πολεοδομία Τριφυλίας για να ενημερωθούν αν υπάρχει άδεια προκειμένου να γίνουν επεκτάσεις. 

Παράλληλα αρκετοί κάτοικοι παρέμειναν στο χώρο που βρίσκεται η κεραία προκειμένου να αποτρέψουν πιθανές εργασίες. Στο σημείο πήγε και η αστυνομία - χωρίς όμως να δημιουργηθεί κάποια ένταση.

Κ.Μπ.